Navigatie overslaan
Toon alles in de buurt

Jan Schutjes

Vogels zeggen iets over onze woonomgeving. Daar waar renovaties worden gestart ga ik in overleg met het woonbedrijf en de gemeente. Ook bij reconstructies van straten en pleinen ga ik in overleg met de gemeente. Samen werken aan een omgeving met meer groen en broedgelegenheid voor onze vogels.

Wat doet een Stadsvogeladviseur?

Voor de bescherming van vogels in steden en dorpen werkt Vogelbescherming Nederland samen met vrijwilligers: de Stadvogeladviseurs. Stadsvogeladviseurs zetten zich in voor vogels in stad en dorp. Zij zijn de ogen, oren en mond van Vogelbescherming op lokaal niveau. Dankzij hen zijn er op vele plekken in Nederland mooie initiatieven gestart voor een vogelvriendelijkere en groene leefomgeving. Samen maken ze gemeenten, ontwikkelaars, woningcorporaties en bewoners bewust van de natuur die iedereen net buiten zijn voordeur kan vinden én hoe je die een handje helpt. Je kunt contact opnemen met een Stadsvogeladviseur voor advies over vogels en vogelvriendelijk beleid in jouw gemeente of buurt.

Werkgebied

Valkenswaard-Waalre

Jan Schutjes:

Wat is het toch mooi om in je eigen omgeving uit te zoeken wat er voor vogels broeden. Hoe kunnen we het leefgebied samen verbeteren en beschermen. Mensen enthousiast maken om de omgeving groener en vogelrijker te maken.

Contact Stadsvogeladviseur

Uw gegevens
Titel
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.