Samen voor vogels en natuur

De camera's van Beleef de lente staan aan!

Iedereen kan opnieuw meegenieten met het liefdesleven van de bosuil, kerkuil, slechtvalk, steenuil, koolmees, ijsvogel, ooievaar en dit jaar ook de imposante zeearend. Veel plezier!

naar Beleef de lente

Vogels kijken op volle zee

Maak samen met Vogelbescherming een avontuurlijke reis op het expeditie-cruiseschip De Ortelius en kijk uw ogen uit aan fascinerende zeevogels. We vertrekken vanaf IJsland en komen aan in Vlissingen. Als u meegaat met een reis van Vogelbescherming gaat een deel van de reissom naar beschermingswerk.

lees meer

Vogelgids

Stop illegale jacht!

Rond de Middellandse Zee zijn alle BirdLife Partners actief met de bestrijding van illegale jacht. Hun inzet vergroot ook de kansen voor 'onze' trekvogels.
Ook u kunt iets doen. Uw donatie helpt ons om allerlei activiteiten en maatregelen in de landen rond de Middellandse Zee te ontwikkelen.

Helpt u ook mee?

Column Spotvogels

Drie jaar lang schreven Saskia van Loenen en Jean-Pierre Geelen columns voor ons magazine Vogels onder de titel Spotvogels. In 2018 verschijnen de columns op deze website. Dit is de eerste.

lees bericht

Gratis magazine Vogels dichterbij

Houdt u ook van vogels en natuur? Bestel dan Vogels dichterbij van Vogelbescherming. Vol met tips over vogels kijken en hoe u van uw tuin een vogelparadijs maakt.

Bestel gratis magazine

Postcode Loterij steunt project Birds, Bees and Business

Tijdens het Goed Geld Gala op 15 februari werd bekend dat er ruim 2,8 miljoen euro naar het project Birds, Bees en Business in Burkina Faso gaat. Een project goed voor vogels, lokale bevolking en klimaat.

lees bericht

Stern 8x32:
de ideale instapkijker!

Speciale aanbieding ter gelegenheid van 15 jaar Nationale Tuinvogeltelling: tijdelijk met 15% korting. Leden krijgen zelfs 25% korting.

Bestel hier