Navigatie overslaan
Alle activiteiten

Workshop Phonescoping

Tijdens deze workshop voor beginners leer je de mogelijkheden van het fotograferen met een telescoop kennen. Wij focussen ons gedurende deze workshops volledig op de combinatie telescoop en smartphone. De resultaten die hiermee haalbaar zijn overtreffen vaak eenieders verwachting.

Cursusleiders Martin Hierck &  Petra Quaedvlieg zijn specialisten op het gebied van fotografie & phonescoping en zij nemen je mee in de fascinerende wereld van digitale vogelfotografie. Als je niet over een eigen telescoop beschikt kun je er tijdens de workshop een gebruiken.

Wij gaan er van uit dan iedere deelnemer zelf over een smartphone beschikt.

Inloop vanaf 09.30 met koffie en thee.

Aanmelden

Details

Activiteit

Workshop

Organisatie

Vogelbescherming

Onderwerp

Fotograferen met smartphone en telescoop

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt


Vogelbescherming Nederland, Boulevard 12, 3707 BM Zeist. Bereikbaarheid

Duur

2.5 uur

Toegankelijk met rolstoel

Onbekend

Kosten

De kosten voor de workshop bedragen € 55,00 inclusief BTW. Dat is inclusief lunch en eventueel gebruik van een leentelescoop. Deze kosten kunt u in de winkel aan de kassa voldoen (PIN of contant).

Aanmelden
Uw gegevens
Titel
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten