Navigatie overslaan
Tuin van Tjerk en Nina Zwanenburg Toon alles in de buurt
Tuin van Tjerk en Nina Zwanenburg Tjerk & Nina Zwanenburg

Door Tjerk en Nynke Zwanenburg
Tuinvogelconsulent

Tjerk en Nynke Zwanenburg

Een kleine 20 jaar geleden begonnen wij op een kale kavel met de aanleg van een diervriendelijke tuin. Dat proces leverde een schat aan nieuwe kennis en ervaring op. Als hobby liep het al heel snel uit de hand en inmiddels is de blik ook breder: met natuur- en klimaatbestendig tuinieren als basis komen er steeds meer ideeën bij. Vele daarvan zijn toepasbaar op elke schaal. Vogelvriendelijk maken kan overal: op een boerderij, in een grote of kleine tuin en op een balkon.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij je langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Haren (Gr) en ruime omgeving: Zuid- en Oost-Groningen en Noord-Drenthe

Tjerk en Nynke Zwanenburg:

Nynke en Tjerk: wij kunnen uren kijken naar en genieten van de vogels in onze tuin. We blijven ze observeren en dan ontstaan er ook weer nieuwe inzichten, die delen we graag!

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Titel

Ben je lid? Dan ontvang je korting!

Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.