Navigatie overslaan
Hommel op wilde marjolein / Jasper de Ruiter Toon alles in de buurt
Hommel op wilde marjolein / Jasper de Ruiter Rob Eveleens

Door Rob Eveleens
Tuinvogelconsulent

Rob Eveleens

Hoe blij kan je worden van mussen in je tuin! En helemaal als je er zo naar uit hebt gezien en voor gewerkt hebt! Wat kunnen er in je tuin komen als we het de vogels naar hun zin maken? Waar voer je veilig en goed in het zicht? En waar kunnen ze veilig voor rovers broeden? Het is erg leuk om in de huid van een vogel te kruipen en je toekomstige nieuwe tuin met vogelogen te bekijken.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij je langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Rijnstreek rondom Alphen aan den Rijn

Rob Eveleens:

Met vogels haalde ik de “wilde” natuur in mijn tuin. Als je het vogelleven van zo dicht bij meemaakt, beleef je elk seizoen met meer plezier.

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Titel

Ben je lid? Dan ontvang je korting!

Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.