Navigatie overslaan
Klaproos / Hans Peeters Toon alles in de buurt
Klaproos / Hans Peeters Peter de Jong

Door Peter de Jong
Tuinvogelconsulent

Peter de Jong

Ontspannen in de tuin, genieten van de natuur en vogels in het bijzonder, dat probeer ik in elk ontwerp te bereiken. Met als grootste uitgangspunt: een tuin moet voor mensen en vogels aantrekkelijk zijn. Dat doe ik door in mijn ontwerpen ruimte te maken voor variatie, verrassingen en spannende hoekjes voor mens en vogel.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij je langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Regio Arnhem-Doetinchem

Peter de Jong:

"Vogels dichterbij mensen brengen is een eenvoudige manier om mensen kennis te laten maken met de natuur. Het komt je bijna letterlijk aanwaaien als je daar de gelegenheid toe biedt! Juist nu, waar ruimte voor natuur steeds kleiner wordt en verstedelijking oprukt is het belangrijk om beide met elkaar te verenigen."

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Titel

Ben je lid? Dan ontvang je korting!

Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.