Navigatie overslaan
Toon alles in de buurt

Klaproos / Hans Peeters

Door Peter de Jong
Tuinvogelconsulent

Peter de Jong

Ontspannen in de tuin, genieten van de natuur en vogels in het bijzonder, dat probeer ik in elk ontwerp te bereiken. Met als grootste uitgangspunt: een tuin moet voor mensen en vogels aantrekkelijk zijn. Dat doe ik door in mijn ontwerpen ruimte te maken voor variatie, verrassingen en spannende hoekjes voor mens en vogel.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 25 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 40 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Regio Arnhem-Doetinchem

Peter de Jong:

"Vogels dichterbij mensen brengen is een eenvoudige manier om mensen kennis te laten maken met de natuur. Het komt je bijna letterlijk aanwaaien als je daar de gelegenheid toe biedt! Juist nu, waar ruimte voor natuur steeds kleiner wordt en verstedelijking oprukt is het belangrijk om beide met elkaar te verenigen."

Heeft u een vraag over nestkasten of iets anders buiten het aanvragen van een tuinadvies? Stel dan uw vraag hier.

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Kosten voor een tuinadvies zijn € 25,- voor leden en € 40,- voor niet leden.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.