Navigatie overslaan
Bolderik / Hans Peeters Toon alles in de buurt
Bolderik / Hans Peeters Mirjam Frieswijk

Door Mirjam Frieswijk
Tuinvogelconsulent

Mirjam Frieswijk

Vogels de tuin inlokken kan op veel manieren: een nestkastje plaatsen of een voederhuisje voor het raam. Maar er kan veel meer. Er zijn prachtige oplossingen voor het maken van een echte natuurtuin. Daarbij wil ik u graag adviseren en samen met u een plan maken voor het geschikt maken van uw tuin(tje) voor gewone èn zeldzame vogels, het hele jaar door.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij je langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

De Noardlike Fryske Wâlden: Achtkarspelen, Tytsjerksteradiel, Smallingerland, Opsterland

Mirjam Frieswijk:

"Mijn ideaal: samen aan de slag om van uw tuin een oase te maken met ruimte voor allerlei dieren en met name vogels. Mijn doel: genieten van echte natuur in je tuin."

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Titel

Ben je lid? Dan ontvang je korting!

Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.