Navigatie overslaan
Kardinaalsmuts / Jasper de Ruiter Toon alles in de buurt
Kardinaalsmuts / Jasper de Ruiter Silvia Lievaart

Door Silvia Lievaart
Tuinvogelconsulent

Silvia Lievaart

Mijn liefde voor vogels en tuinieren komen samen in vogelvriendelijk tuinieren. Voor mij houdt dit in dat ik een tuin zo groen en natuurlijk mogelijk probeer in te richten, met oog voor wat vogels -maar ook andere dieren- nodig hebben om zich thuis te voelen. En of je nou een grote of een kleine tuin hebt of een balkon: een vogelvriendelijke plek waar zowel jijzelf als de vogels kunnen genieten is echt mogelijk!

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij je langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten-Rozenburg

Silvia Lievaart:

Een vogelvriendelijke tuin is dubbel genieten. De tuin ziet er niet alleen mooi uit, maar het is ook iedere dag weer een verrassing wat je zal gaan zien aan vogels, vlinders en ander moois.

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Titel

Ben je lid? Dan ontvang je korting!

Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.