Toon alles in de buurt

Door Jan Kamman
Tuinvogelconsulent

Jan Kamman

Mijn motto bij het zoeken naar oplossingen voor vogelvriendelijke tuinen is 'denkkracht voor duurzame (tuin)omgevingskwaliteit'.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 25 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 40 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Bekijk op de kaart

Straal van circa 30 kilometer rond Deventer

Jan Kamman:

"Het leuke is het contact met de mensen over een zelfde passie (namelijk vogels) en iedere situatie is weer anders. Het is ook interessant om te zien/horen wat er van de gegeven adviezen terecht is gekomen."

Vraag advies aan

Ik ben tijdelijk niet beschikbaar. U kunt een andere tuinvogelconsulent uit uw omgeving benaderen, of contact opnemen met het Servicecentrum van Vogelbescherming Nederland.

Heeft u een vraag over nestkasten of iets anders buiten het aanvragen van een tuinadvies? Stel dan uw vraag hier.