Navigatie overslaan
Bloemen / Hans Peeters Toon alles in de buurt
Bloemen / Hans Peeters

Door Ida Marsman
Tuinvogelconsulent

Ida Marsman

Sinds mijn kinderjaren ben ik een verwoed tuinierster. Ook ben ik sinds vele jaren actief voor het IVN. Een aantal jaren geleden hebben we als projectgroep “Groene Stapstenen’ -een voorloper van ‘Steenbreek’- , van IVN, afdeling Veenendaal-Rhenen voor ons groene tuinen project de stadsvogel-publieksprijs van Vogelbescherming gewonnen. Verder ga ik regelmatig op stap met onze IVN vogelwerkgroep en geniet ik zeer van de talrijke vogels in mijn – zeer groene- tuin. Ik wil graag mijn (tuin-) ervaring en kennis met delen en u adviseren hoe ook u van uw tuin een waar vogelparadijs maakt.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij je langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Veenendaal en ( nabije) omgeving

Ida Marsman:

Zonder vogels in mijn tuin zou mijn leven er een stuk saaier en minder vrolijk uitzien . Vogels zijn onderdeel van de natuur en natuur maakt gezond!

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Titel

Ben je lid? Dan ontvang je korting!

Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.