Navigatie overslaan
Tuin / Hans Peeters Toon alles in de buurt
Tuin / Hans Peeters Elise van de Veen / Jasper de Ruiter

Door Elise van de Veen
Tuinvogelconsulent

Elise van de Veen

Met een goed ingerichte tuin helpt u de vogels en kunt u zelf genieten. Als enthousiaste tuinier en vogelaar geef ik u graag advies over het vogelvriendelijk inrichten van uw tuin. Vrolijke mussen en andere spetterende zangvogels zijn een lust voor het oog. Met een goed ingerichte tuin helpt u de vogels en kunt u zelf genieten.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij je langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Regio Zwolle, Deventer, Olst-Wijhe en Raalte

Elise van de Veen:

"Vogels in de tuin maken het leven vrolijk. Ik help graag mee bij het maken van vogelvriendelijke tuinen en dus meer vogels in de tuin bij iedereen die dat wil."

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Titel

Ben je lid? Dan ontvang je korting!

Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.