Navigatie overslaan
Honingbij / Hans Peeters Toon alles in de buurt
Honingbij / Hans Peeters Corrie Geluk / Marleen Roos

Door Corrie Geluk
Tuinvogelconsulent

Corrie Geluk

Door uw tuin vogelvriendelijk te maken, is het extra genieten van vogels in de tuin. Een voederplaats en geschikte planten, struiken en bomen bieden een veilige plaats voor vogels, wat ook weer belangrijk is om hen te beschermen.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij je langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Nunspeet, Elspeet, Uddel, Harderwijk, Doornspijk

Corrie Geluk:

"Ik geniet van verschillende vogels en vogelgeluiden in de tuin. In een goede vogeltuin kunt u het hele jaar genieten van verschillende soorten. Dus ook vogels die alleen in de winter komen, zoals de kramsvogel. Ook kunt u genieten van nesten en jonge vogels en hun gedrag."

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Titel

Ben je lid? Dan ontvang je korting!

Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.