Navigatie overslaan
Waal / Agami Toon alles in de buurt

Adriaan Vos

De Gelderse Poort is een bijzonder gebied waar veel soorten vogels voorkomen en daar moeten wij zuinig op zijn. Ik houd mij vooral bezig met het in de gaten houden van het gebied. En ik sta open voor projecten of ideeën!

Wat doet een WetlandWacht?

Voor de bescherming van wetlands werkt Vogelbescherming Nederland samen met een effectief systeem van vrijwilligers: het netwerk van WetlandWachten. De ongeveer 85 WetlandWachten in Nederland fungeren als ogen en oren in het veld. Ze houden ‘hun’ wetland in de gaten en ondernemen actie als er bedreigende ontwikkelingen voor natuur zijn. Verder stimuleren ze lokale en regionale beschermingsactiviteiten waar mogelijk. WetlandWachten hebben vaak veel kennis van vogels en hun leefomgeving en van het natuurgebied waar zij actief zijn. Je kunt contact opnemen met de WetlandWacht over ontwikkelingen in desbetreffend natuurgebied die relevant zijn voor vogels.

Werkgebied

Gelderse Poort

Kaart Gelderse Poort - Ooijpolder

Adriaan Vos:

"Ik vind vogels altijd erg fascinerend. Door het vrijwilligerswerk kan ik van de vogels blijven genieten en ze meteen een handje helpen!"

Heb je een vraag die niet specifiek over dit wetland gaat? Stel dan je vraag hier

Contact WetlandWacht

Uw gegevens
Titel
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.