Navigatie overslaan

Live

Steenuil

Live

Oehoe

Live

Vijver

Live

Kerkuil

Live

Slechtvalk

Live

Ooievaar

Live

Bosuil

Live

Merel

Live

Torenvalk

Live

Visarend

Live

Boerenlandvogels

Live

Zeearend

Binnenkort

Koolmees

Toon alle blogs & vlogs
Marieke Dijksman

Door Marieke Dijksman
Medewerker Vogelbescherming

Voor wie écht niks wilt missen

Marieke Dijksman, Vogelbescherming Nederland | dinsdag 25 april 2017 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 979x

Negen vogels en minimaal 22 camera's. Als je Beleef de Lente écht goed wilt bijhouden heb je daar bijna een dagtaak aan. Vroege Vogels heeft daar wat op gevonden.

 

De vrijwilligers van Beleef de Lente werken achter de schermen hard om alle mooie, bijzondere en spectaculaire momenten in clipjes te verwerken. Zo hoeft niemand iets te missen. Alle hoogtepunten zijn terug te zien en blijven zo bewaard. Want zeg nou zelf: van clipjes van knuffelende steenuiltjes krijg je toch nooit genoeg?

Maar niet iedereen heeft tijd om al die clipjes terug te kijken. Daar heeft Vroege Vogels iets opgevonden; elke week maken ze een samenvatting van Beleef de Lente. Te zien op dinsdagavond om 19.20 uur op NPO2 en daarna terug te kijken op de website.

Kijken dus vanavond!

 


Vogelbescherming Nederland

Vogelbescherming Nederland komt op voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden. In Nederland en wereldwijd. Samen met mensen die bescherming van vogels en natuur belangrijk vinden. Zo dragen we bij aan het behoud van de natuur en aan een leefbare wereld. Bezoek de website van Vogelbescherming Nederland


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Alle Beleef de Lente blogs