Navigatie overslaan

Uitgevlogen

Steenuil

Uitgevlogen

Oehoe

Uitgevlogen

Vijver

Uitgevlogen

Kerkuil

Uitgevlogen

Koolmees

Uitgevlogen

Bosuil

Uitgevlogen

Torenvalk

Uitgevlogen

Boerenlandvogels

Uitgevlogen

Huismus

Uitgevlogen

Zeearend

Geen broedsel

Slechtvalk

Geen broedsel

Ooievaar

Geen broedsel

Merel

Geen broedsel

Visarend

Toon alle blogs & vlogs

The show is over

Bart Franken | maandag 19 april 2021 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 565x

Licht uit, camera uit: the show is over. Morgen gaan de webcams uit.

Op moment van schrijven zie ik nog meer dan 90 kijkers die met mij naar het toch enigzins treurige beeld van deze lege nestkast kijken. Het lege nest syndroom komt bij de een wat harder binnen dan bij de ander. Maar het gaat nu toch echt gebeuren: de cams gaan uit.

Engbert staat in ons afscheidsblog al uitgebreid en in prachtige bewoordingen stil om iedereen te bedanken, hetgeen aan het einde altijd het belangrijkste is en ik wil dat hier nogmaals extra benadrukken. 

Webcams uit

Morgen, 20-04-2021 gaan de webcams uit en bij Beleef de Lente zijn we heel stipt: De cams gaan uit om 10.31 uur morgen ochtend. 

Maar wees niet getreurd, nog maar 315 nachtjes slapen en dan hopen we jullie op 1 maart 2022 weer te verwelkomen met prachtig nieuws dat we de Bosuilen weer gehoord hebben.

(Na)genieten

Gelukkig hebben we de beelden nog, zoals het jaaroverzicht van clipmaker Emil. En al die andere vogels die bij Beleef de Lente druk bezig zijn met kuikens, jongen of zelfs nog moeten beginnen! De lente is nog jong! Dus blijf vooral kijken en genieten, er is nog zoveel te beleven!

Hopelijk tot volgend jaar! 

 

Help ook mee!

Heb je genoten van de Bosuilen bij Beleef de Lente? Het is geweldig dat dit zo kan, het is echter niet altijd vanzelfsprekend. Vogelbescherming Nederland zet zich dagelijks in voor het behouden en beschermen van vogels en hun leefgebieden. En samen met de vrijwilligers bij Beleef de Lente brengen we deze prachtige vogels bij de kijkers in huis. U kunt de vogels ook een tikkie helpen. Doet u mee? 

Ja, ik help een tikkie mee!


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Bosuil Alle Beleef de Lente blogs