Navigatie overslaan

Live

Steenuil

Live

Vijver

Live

Kerkuil

Live

Torenvalk

Live

Boerenlandvogels

Live

Huismus

Live

Zeearend

Uitgevlogen

Oehoe

Uitgevlogen

Koolmees

Uitgevlogen

Bosuil

Geen broedsel

Slechtvalk

Geen broedsel

Ooievaar

Geen broedsel

Merel

Geen broedsel

Visarend

Toon alle blogs & vlogs

Kauwdeautjes

Marlon de Haan | zaterdag 8 mei 2021 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 467x

Na een heftige paar bezoeken van een vreemde man weet onze ‘echte’ man hoe hij zijn vrouw moet troosten.

De blog en video van de bezoeken van een vreemde man zijn niet bepaald makkelijk op de ogen. Het is lastig om menselijke gevoelens van de echte natuur te scheiden. Dat kan ik ook nu niet doen, aangezien wij toch wat leuks met jullie willen delen.

Troosten

Onze “echte” man is niet bepaald een stoer type. Zijn bravoure was ver te vinden toen zijn vrouw onvrijwillig werd gepaard door een vreemde man een paar dagen terug. Maar, onze echte man probeert dat goed te maken. Elke ochtend komt hij aanzetten met een cadeautje voor de hardwerkende momma-to-be. De ene ochtend komt hij het interieur verbeteren, de andere keer zorgt hij voor een lekker hapje voor zijn vrouwtje. De romanticus in hem komt langzaam naar boven. Benieuwd naar wat hij allemaal langs brengt? Hier kan je een filmpje ervan zien.

Normaal?

Een koppel vogels zal meestal zorgen voor wat intimiteit in hun relatie. Verschillende dingen kan je zien: soms kriebelen ze elkaar op een tak, de ene vogel brengt een lekkere vis mee en de ander zorgt even voor de eieren als de echtgenoot aan het foerageren gaat. Cadeautjes voor de partner is best normaal, maar natuurlijk heel leuk om te zien. Het normale gedrag betekent niet dat het sociale leven van een kauw niet complex is. Kraaiachtigen zijn bekend om hun ontwikkelde gedrag, zo ook de kauw.

Intiem kijkje

Wat ben ik blij dat we dit intieme spel zo kunnen aanschouwen. Kauwen fascineren mij en ik ben zeker niet de enige. Laten we hopen op een mooi seizoen met 4 gezonde kauwen!

Man komt met een cadeautje aan.

Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Kauw Alle Beleef de Lente blogs