Navigatie overslaan

Live

Steenuil

Live

Vijver

Live

Kerkuil

Live

Torenvalk

Live

Boerenlandvogels

Live

Huismus

Live

Zeearend

Uitgevlogen

Oehoe

Uitgevlogen

Koolmees

Uitgevlogen

Bosuil

Geen broedsel

Slechtvalk

Geen broedsel

Ooievaar

Geen broedsel

Merel

Geen broedsel

Visarend

Toon alle blogs & vlogs
Ronald Harxen / Fred van Diem

Door Ronald van Harxen
Voorzitter werkgroep STONE

Kaarten op de post

Ronald van Harxen, STONE | maandag 24 mei 2021 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 444x

In mijn blog van 16 mei schreef ik over de speciale ansichtkaart die er van de Beleef de Lente steenuilen is gemaakt. Velen van jullie hebben een setje besteld, waarvoor hartelijk dank. De bestellingen zijn vanmiddag op de post gegaan en moeten dus in loop van deze week in de bus vallen.

Voor wie nog niet besteld heeft en toch nog graag een setje wil, dat kan. Met uw bestelling maakt u mogelijk dat de op stapel staande vernieuwde uitgave van The Little Owl voorzien kan worden van de de prachtige illustraties van Joris De Raedt. Bestelinformatie vindt u in mijn blog van vorige week zondag.

Mocht u wel besteld hebben, maar nog niet betaald, doe dat dan snel, dan worden de kaarten direct na ontvangst van de betaling toegezonden. 

Mocht u wel betaald hebben, maar eind van de week nog geen kaarten hebben ontvangen, stuur dan even naar mailtje naar stone@steenuil.nl. Mogelijk is er iets misgegaan met de bestelling, dan maken we dat snel in orde.

 


STONE

Steenuilenoverleg Nederland (STONE) is een landelijke werkgroep die steenuilenbescherming en -onderzoek co├Ârdineert, stimuleert en faciliteert. Daartoe wordt samengewerkt met relevante binnen- en buitenlandse, professionele en vrijwilligersorganisaties. STONE is een vrijwilligersorganisatie, zonder betaalde krachten. Bezoek de website van STONE


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Steenuil Alle Beleef de Lente blogs