Navigatie overslaan

Uitgevlogen

Bliek

Uitgevlogen

Vijver

Uitgevlogen

Kerkuil

Uitgevlogen

Slechtvalk

Uitgevlogen

Koolmees

Uitgevlogen

Bosuil

Uitgevlogen

Scholekster

Uitgevlogen

Torenvalk

Uitgevlogen

Visarend

Uitgevlogen

Oehoe

Uitgevlogen

Zeearend

Geen broedsel

Steenuil

Geen broedsel

Ooievaar

Toon alle blogs & vlogs

Door Joy de Vos

Bekendmaking prijsvraag...

Joy de Vos | donderdag 18 april 2019 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 604x

De winnaar van de win-actie is bekend! Heb jij meegedaan? Lees dan snel verder om te kijken of je tot de gelukkig winnaar behoort en binnenkort met 5 vrienden en/of familieleden op pad gaat door het leefgebied van de havik en de zeearend!

Geen kuiken, toch een winnaar!

Zo’n 3 weken geleden kondigde ik in een vorige blog de win-actie aan: wanneer kruipt er een kuiken uit het eerste ei? Je moest de juiste dag en het tijdstip aan ons doorgeven om kans te maken op een vaarexcursie voor maximaal 6 personen door de thuisbasis van onze webcamhelden! De prijs is ook nog eens inclusief een lekker bakje koffie/thee en een héérlijk gebakje. Niet verkeerd toch?!

Helaas heeft de havik geen ei gelegd in het nest voor de webcam en hebben we ook geen kuiken kunnen spotten. Toch hebben we uit de vele inzendingen een winnaar geloot. Hierbij is een selectie gemaakt van alle inzendingen die hebben voorspeld dat er geen haviksei is gelegd. Mieke Vogelzang van harte gefeliciteerd en alvast heel veel plezier tijdens jullie vaarbeleving in Nationaal Park de Alde Feanen.


Oh, en nog even dit...

Zoals in m’n vorige blog al verteld, gaan de haviken dit jaar helaas definitief niet op het cameranest broeden. Het is erg stil voor beide camera's, met zo nu en dan nog een verrassingsbezoeker. Zo kwam de mooie, witte buizerd deze week even langs bij de plukplaats. Of nou ja, ‘even’ – hij bleef zelfs een half uur lang voor de camera zitten! De webcams worden echter toch uitgezet op dinsdag 23 april. Hopelijk komt deze prachtige roofvogel voor die tijd nog een keer langs, voor wat unieke Paasbeelden!

Meer weten over blogger Joy de Vos >>


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Havik Alle Beleef de Lente blogs

Deel dit bericht