Navigatie overslaan

Live

Steenuil

Live

Oehoe

Live

Vijver

Live

Kerkuil

Live

Ooievaar

Live

Koolmees

Live

Torenvalk

Live

Visarend

Live

Boerenlandvogels

Live

Zeearend

Uitgevlogen

Bosuil

Geen broedsel

Slechtvalk

Geen broedsel

Merel

Toon alle blogs & vlogs

Bekendmaking prijsvraag...

Joy de Vos | donderdag 18 april 2019 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 993x

De winnaar van de win-actie is bekend! Heb jij meegedaan? Lees dan snel verder om te kijken of je tot de gelukkig winnaar behoort en binnenkort met 5 vrienden en/of familieleden op pad gaat door het leefgebied van de havik en de zeearend!

Geen kuiken, toch een winnaar!

Zo’n 3 weken geleden kondigde ik in een vorige blog de win-actie aan: wanneer kruipt er een kuiken uit het eerste ei? Je moest de juiste dag en het tijdstip aan ons doorgeven om kans te maken op een vaarexcursie voor maximaal 6 personen door de thuisbasis van onze webcamhelden! De prijs is ook nog eens inclusief een lekker bakje koffie/thee en een héérlijk gebakje. Niet verkeerd toch?!

Helaas heeft de havik geen ei gelegd in het nest voor de webcam en hebben we ook geen kuiken kunnen spotten. Toch hebben we uit de vele inzendingen een winnaar geloot. Hierbij is een selectie gemaakt van alle inzendingen die hebben voorspeld dat er geen haviksei is gelegd. Mieke Vogelzang van harte gefeliciteerd en alvast heel veel plezier tijdens jullie vaarbeleving in Nationaal Park de Alde Feanen.


Oh, en nog even dit...

Zoals in m’n vorige blog al verteld, gaan de haviken dit jaar helaas definitief niet op het cameranest broeden. Het is erg stil voor beide camera's, met zo nu en dan nog een verrassingsbezoeker. Zo kwam de mooie, witte buizerd deze week even langs bij de plukplaats. Of nou ja, ‘even’ – hij bleef zelfs een half uur lang voor de camera zitten! De webcams worden echter toch uitgezet op dinsdag 23 april. Hopelijk komt deze prachtige roofvogel voor die tijd nog een keer langs, voor wat unieke Paasbeelden!

Meer weten over blogger Joy de Vos >>


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Havik Alle Beleef de Lente blogs