Navigatie overslaan

Uitgevlogen

Bliek

Uitgevlogen

Kerkuil

Uitgevlogen

Slechtvalk

Uitgevlogen

Pimpelmees

Uitgevlogen

Gierzwaluw

Uitgevlogen

Merel

Uitgevlogen

Torenvalk

Uitgevlogen

Scholekster

Uitgevlogen

Visarend

Uitgevlogen

Boerenlandvogels

Uitgevlogen

Zeearend

Geen broedsel

Steenuil

Geen broedsel

Vijver

Geen broedsel

Ooievaar

Geen broedsel

Bosuil

Geen broedsel

Gekraagde roodstaart

Toon alle blogs & vlogs
Op de ragebol

Door Christ Grootzwagers
Natuurvereniging Ken en Geniet

Zwarte magie 3

Christ Grootzwagers | maandag 8 juni 2020 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 664x

Zwarte vogel wat vermaak je onze kijker. Nog nooit was je zo geliefd, zo graag gezien. Er wordt over je gechat, je wordt beroemd. De kennis over jou wordt steeds rijker. Je starte op plaats drie en steeg steeds verder door onze verwondering. Zo na 2 succesnesten sta je bovenaan, je bent een tien.
Nestrenovatie

Geluk

De kijkers van het eerste uur, die weten het nog wel. Zwart hoort bij de nacht, zwart brengt dood en verderf. In films zijn het altijd de donkere vogels, kraai, spreeuw, roek, de brengers van ongeluk. Maar merel jij bracht de ommezwaai, je prachtige zang, je strijd voor vrouw en kind, oh je bent zo fel. Nee mereltjes, na het zien van jullie geluk, kan onze dag niet meer stuk.

Toegift

Wat staat ons nu weer te wachten. Man en vrouw vliegen op en neer. Zitten samen op het nest keer op keer. Krijgen we van jullie een heuse toegift. Ze hebben  daadwerkelijk een derde leg in gedachten. Daarmee komen wij weer in hogere sfeer.

Bloot

Buiten beeld speelt heel wat af. Daar wordt gebaltst daar wordt gevreeën. Gelukkig is dat voor ons paar privé. Als webcammerel hoef je niet met je billen bloot. Opnieuw staan jullie weer in de hotspot. De derde keer op rij stellen ze ons tevreden. We beleven het mee van klein tot groot.

Spanning

De fans en heel team merel zitten op het puntje van hun stoel. Staat ze op, is er een ei? Het verhaal van, is het er al of niet, ligt spoedig in het verschiet. De spanning loopt gewoon hoog op. Hetgeen ik hier in dit verhaal bedoel. We moeten het met zijn allen zien, zodat we kunnen zeggen, ik, ik was erbij.

 

Clip van Romke


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Merel Alle Beleef de Lente blogs