Navigatie overslaan

Live

Steenuil

Live

Vijver

Live

Kerkuil

Live

Bosuil

Live

Zeearend

Binnenkort

Slechtvalk

Binnenkort

Ooievaar

Binnenkort

Koolmees

Binnenkort

Merel

Binnenkort

Visarend

Binnenkort

Boerenlandvogels

Toon alle blogs & vlogs
Foto Jan-Willem: Ma ooievaar komt aanvliegen

Door Godding JWG Jan-Willem

Wie is de clipmaker

Godding JWG Jan-Willem | zaterdag 2 maart 2019 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 1037x

Beste kijkers, ook ik mag mij hier via een blog even aan u voorstellen.
24/7 staat de webcam gericht op het ooievaarsnest.

Clipmaker

Ik ben Jan-Willem en sinds maart 2018 ben ik actief als clipmaker bij de ooievaars. Wat begon als versterking van het team, mondde uit in dagelijks een clipje maken en naarmate het seizoen vorderde werd ik steeds enthousiaster over de ooievaars.

Leerzaam

Ik leerde hun gedrag door de blogs van alle bloggers, door goed te kijken en door de vele opmerkingen en tips van Leo steeds beter kennen. Tips als: Hé Jan-Willem, heb je dit gezien, let vooral daarop, kun je dit in beeld brengen enz. Ik probeer uit die 24 uursbeelden leerzame, leuke, mooie, ontroerende maar ook droevige momenten vast te leggen en voor iedereen toegankelijk te maken.

Tippen maar 

Heb je zo’n moment gezien, tip het dan bij TIP, dan probeer ik je tip vast te leggen in een mooie clip. Uit die aaneenschakeling van tips en momenten haal ik mijn plezier van het clip maken. Dat plezier wil ik heel graag naar jullie allemaal overbrengen. Daarnaast probeer ik ook wat kennis hierover mee te geven: waarom gebeurt er wat er gebeurt enz. Soms is dat mooi en ontroerend, maar soms lijkt het ook voor ons mensen intens verdrietig, maar in de vogelwereld heeft ook dat bijna allemaal een functie.


Heel veel kijkplezier,
 
Jan-Willem

 


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Ooievaar Alle Beleef de Lente blogs