Navigatie overslaan

Live

Steenuil

Live

Oehoe

Live

Vijver

Live

Kerkuil

Live

Slechtvalk

Live

Ooievaar

Live

Bosuil

Live

Torenvalk

Live

Visarend

Live

Boerenlandvogels

Live

Zeearend

Binnenkort

Koolmees

Binnenkort

Merel

Toon alle blogs & vlogs

We zijn online!!!

Sharon Lexmond | maandag 1 april 2019 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 1049x

Het is zover, sinds vandaag staan de camera's van de huiszwaluwen online. Nu maar afwachten wanneer de eerste huiszwaluw zich laat zien. Spannend..........

Even voorstellen

Mijn naam is Sharon Lexmond. De trouwe Beleef-de-lentevolgers zullen mij misschien kennen van de blogs die ik voor de Bosuil schrijf. Ik werk  als vogelverzorger op een vogelopvang waar wij wilde vogels, die door toedoen van de mens in de problemen geraakt zijn, proberen op te knappen. Het hoofddoel is hen uiteindelijk gezond weer vrij te laten. Ik mag dus ook meeschrijven met een nieuwe soort voor Beleef de Lente; de Huiszwaluw! Jeej :)

 

Camera's geplaatst

Op 19 maart was het zover, de camera's werden in werking gezet en achter de schermen konden we dus al kijken. Niet dat er al veel te zien was, maar het is tóch een spannend moment! Voor bijna ons hele team is het bloggen/clips maken/modereren nieuw dus voor ons allen is het even wennen. Onze clipmaker Niels heeft al een mooi filmpje in elkaar gezet over de installatie van de camera's in de tuin van Adrie en in het clubhuis kunt u onze moderatoren Jasper en Ali ontmoeten.

 

Wachten op de luchtacrobaten.....

En nu is het afwachten geblazen. Zoals u in de openingsblog van Annelies al kon lezen zijn de huiszwaluwen onderweg. Ik ben zeer benieuwd wanneer wij ze op scherm in levende lijven gaan kunnen bekijken! Kijkt u ook mee?? 


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Huiszwaluw Alle Beleef de Lente blogs