naar vogelbescherming.nl Vogelbescherming Nederland - Samen voor vogels en natuur

Uitgevlogen

Steenuil

Uitgevlogen

Kerkuil

Uitgevlogen

Huiszwaluw

Uitgevlogen

Slechtvalk

Uitgevlogen

Ooievaar

Uitgevlogen

Kauw

Uitgevlogen

Lepelaar

Uitgevlogen

Koolmees

Uitgevlogen

Bosuil

Geen broedsel

Voedertafel

Geen broedsel

Havik

Alle Beleef de Lente camera's gaan op 29 september definitief uit.   *   Helaas heeft nog een jong kerkuiltje het niet gered   *   Onraad bij de kerkuil   *   Schoon en fris   *   Drukte op de tak
Toon alle blogs & vlogs

Door Mary Mombarg
Kerkuilenwerkgroep Nederland

Vernieuwde nieuwsbrief op komst

Mary Mombarg, Kerkuilenwerkgroep Nederland | dinsdag 7 mei 2019 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 183x

Ieder jaar in mei verschijnt de Nieuwsbrief van de Stichting Kerkuilenwerkgroep Nederland. Met enige trotst kan ik melden dat deze een metamorfose heeft ondergaan.
Foto Hans Menop

Restyle nieuwsbrief

Zoals u kunt lezen is de naam van deze
nieuwsbrief veranderd in Nieuwsbrief Kerkuilen en is het
ontwerp en de vormgeving aangepast. In de nieuwsbrief wordt uiteraard verslag gedaan over het voorgaande broedseizoen. En heeft iedere regio de mogelijkheid om een bijdrage met de lezers te delen.

Geïnteresseerd?

Ben u in de ban van de kerkuil geraakt? U kunt lid worden van de stichting Kerkuilenwerkgroep Nederland. Dan krijgt u jaarlijks een nieuwsbrief boordevol interessante kerkuileninformatie. Opgeven kan hier: Donateur worden?

 


Kerkuilenwerkgroep Nederland

De stichting Kerkuilenwerkgroep heeft tot doel het ‘beschermen van de kerkuil’ door ‘het geven van voorlichting en educatie, door het plaatsen van nestkasten en het verzamelen en registreren van gegevens’. De stichting is een overkoepelende landelijke organisatie met ongeveer 1.000 vrijwilligers, die werkzaam zijn in 16 regio’s die landelijk ruim 10.000 kerkuilnestkasten beheren en controleren. Dankzij de inspanningen van deze vrijwilligers en de medewerking van boeren en burgers is de broedpopulatie van kerkuilen toegenomen van ongeveer 100 broedparen eind jaren ’70 tot 3.000 nu. Meer weten? Bezoek de website van Kerkuilenwerkgroep Nederland


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Kerkuil Alle Beleef de Lente blogs

Deel dit bericht