naar vogelbescherming.nl Vogelbescherming Nederland - Samen voor vogels en natuur

Live

Havik

Live

Ooievaar

Live

Steenuil

Live

Zwarte stern

Uitgevlogen

Kauw

Uitgevlogen

Slechtvalk

Uitgevlogen

Groene specht

Uitgevlogen

Bosuil

Geen broedsel

Koolmees

Geen broedsel

Zeearend

Geen broedsel

Kerkuil

Twee jongen bij de ZWARTE STERN!   *   Jonge HAVIK terug op het nest!   *   De jonge STEENUILEN zijn vliegvlug   *   Ook tweede legsel STEENUIL Dongen mislukt...   *   Stuntelig vertrek van de jonge HAVIK
Toon alle blogs & vlogs

Door Engbert BDL
BDL vrijwilliger Bosuil

Schat, je warme maaltijd…….

Engbert BDL | zondag 8 april 2018 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 99x

Doe je je uiterste best om nog voordat het licht wordt een warme maaltijd te serveren is mevrouw niet thuis.

Heb ik eindelijk weer eens een heerlijke muis voor je gevangen (ik verdenk Jan de Bosuilen man - waar wij  zolang wonen - ervan dat hij met Pasen niet alleen de eieren goed verstopt heeft maar ook de muisjes). Vroeger kon ik ze zo onder de boom oprapen, maar tegenwoordig moet ik mijn uiterste best doen.

Dat het zo bijzonder is dat ik je een warme maaltijd bezorgt, heeft Emil er zelfs een clipje van gemaakt.

Maar ja, als een dame in bad gaat moet je haar ook niet storen….

 

Engbert


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Bosuil Alle Beleef de Lente blogs

Deel dit bericht