naar vogelbescherming.nl Vogelbescherming Nederland - Samen voor vogels en natuur

Uitgevlogen

Ooievaar

Uitgevlogen

Havik

Uitgevlogen

Steenuil

Uitgevlogen

Slechtvalk

Uitgevlogen

Groene specht

Uitgevlogen

Zwarte stern

Uitgevlogen

Kauw

Uitgevlogen

Bosuil

Geen broedsel

Kerkuil

Geen broedsel

Koolmees

Geen broedsel

IJsvogel

Geen broedsel

Zeearend

Werk mee aan Beleef de Lente 2019, word vrijwilliger   *   Live beelden staan uit, bekijk de videoclips en blogs!   *   Genoten van Beleef de Lente 2018? Sms BEDANKT naar 4333 en steun ons eenmalig met 3 euro   *   Seizoensfilmpje van de HAVIK staat online   *   Jonge STEENUIL gegrepen door bosuil?
Toon alle blogs & vlogs

Door Engbert BDL
BDL vrijwilliger Bosuil

Schat, je warme maaltijd…….

Engbert BDL | zondag 8 april 2018 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 271x

Doe je je uiterste best om nog voordat het licht wordt een warme maaltijd te serveren is mevrouw niet thuis.

Heb ik eindelijk weer eens een heerlijke muis voor je gevangen (ik verdenk Jan de Bosuilen man - waar wij  zolang wonen - ervan dat hij met Pasen niet alleen de eieren goed verstopt heeft maar ook de muisjes). Vroeger kon ik ze zo onder de boom oprapen, maar tegenwoordig moet ik mijn uiterste best doen.

Dat het zo bijzonder is dat ik je een warme maaltijd bezorgt, heeft Emil er zelfs een clipje van gemaakt.

Maar ja, als een dame in bad gaat moet je haar ook niet storen….

 

Engbert


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Bosuil Alle Beleef de Lente blogs

Deel dit bericht