naar vogelbescherming.nl Vogelbescherming Nederland - Samen voor vogels en natuur

Live

Lepelaar

Live

Slechtvalk

Live

Kerkuil

Live

Steenuil

Live

Kauw

Live

Ooievaar

Live

Huiszwaluw

Live

Voedertafel

Uitgevlogen

Koolmees

Uitgevlogen

Bosuil

Geen broedsel

Havik

Jongste lepelaartje valt uit het nest   *   Zondag om 22:00 uur worden de webcams bij de koolmezen uitgezet   *   Alle acht koolmeesjes uit nest2 zijn uitgevlogen!   *   De jonge slechtvalkjes zijn geringd - het zijn drie vrouwtjes   *   Nestbouw huiszwaluw in volle gang!
Toon alle blogs & vlogs

Door Engbert BDL
Bosuil

Schat, je warme maaltijd…….

Engbert BDL | zondag 8 april 2018 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 373x

Doe je je uiterste best om nog voordat het licht wordt een warme maaltijd te serveren is mevrouw niet thuis.

Heb ik eindelijk weer eens een heerlijke muis voor je gevangen (ik verdenk Jan de Bosuilen man - waar wij  zolang wonen - ervan dat hij met Pasen niet alleen de eieren goed verstopt heeft maar ook de muisjes). Vroeger kon ik ze zo onder de boom oprapen, maar tegenwoordig moet ik mijn uiterste best doen.

Dat het zo bijzonder is dat ik je een warme maaltijd bezorgt, heeft Emil er zelfs een clipje van gemaakt.

Maar ja, als een dame in bad gaat moet je haar ook niet storen….

 

Engbert


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Bosuil Alle Beleef de Lente blogs

Deel dit bericht