Navigatie overslaan

Uitgevlogen

Steenuil

Uitgevlogen

Vijver

Uitgevlogen

Kerkuil

Uitgevlogen

Ooievaar

Uitgevlogen

Gierzwaluw

Uitgevlogen

Bosuil

Uitgevlogen

Merel

Uitgevlogen

Scholekster

Uitgevlogen

Boerenlandvogels

Uitgevlogen

Zeearend

Geen broedsel

Slechtvalk

Geen broedsel

Koolmees

Geen broedsel

Boerenzwaluw

Geen broedsel

Visarend

Toon alle blogs & vlogs

Nog een week

Anjo Schouten | zaterdag 29 april 2023 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 77x

Bij menig steenuilenadept liggen de koptelefoontjes en de oortjes al klaar. Wachten op de eerste riedeltjes. Al heb ik zelf een prima gehoor, vaak hoor ik dat dan weer niet. Maar laat het clubhuis uw ondertiteling zijn. Dompel u onder in het enthousiasme, dat is vast geen probleem.

Tijd voor kuikens

Wij beiden onze tijd tussen de prooitjes door. En dan blijkt er geen enkel gebrek aan fantasie te zijn. We zien ineens van alles, ook al is het er niet. Klinkt zorgelijker dan het is hoor, maar voor je het weet zitten we in een aflevering CSI Lichtenvoorde. Dit vanwege het bloedspoor aan de wand en het plotsklaps ontbrekende slachtoffer. Nu kunnen diezelfde bloedsporen een dag later gewoon modern kunst zijn. Een liggend naakt, een snor en een boomkruiper. Slechts te zien in kleurenlicht, daarna is het museum gesloten. Dus ja, hoog tijd voor kuikens.

Nog een raadsel

Waar blijven de muizen die man op de tak komt brengen en waarmee hij doodleuk weer wegvliegt? Is hij bang dat de dan net passerende kerkuil er eentje wil kapen? Maar dan nog, had ie tijd genoeg om ze in de sluis te dumpen. We kunnen het hem niet vragen, wat er op dat moment in zijn koppie omgaat. Misschien heeft hij een geheime opslag plaats? Maar als hij ze lekker laat rijpen, dan zijn ze straks niet meer weg te knagen voor vrouw. verdwijnmuizen


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Steenuil Alle Beleef de Lente blogs