Navigatie overslaan

Uitgevlogen

Steenuil

Uitgevlogen

Vijver

Uitgevlogen

Kerkuil

Uitgevlogen

Ooievaar

Uitgevlogen

Gierzwaluw

Uitgevlogen

Bosuil

Uitgevlogen

Merel

Uitgevlogen

Scholekster

Uitgevlogen

Boerenlandvogels

Uitgevlogen

Zeearend

Geen broedsel

Slechtvalk

Geen broedsel

Koolmees

Geen broedsel

Boerenzwaluw

Geen broedsel

Visarend

Toon alle blogs & vlogs

Mannen komen van Mars

Anjo Schouten | woensdag 29 maart 2023 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 103x

Zo leek het wel even, alsof de rode planeet door het gat leek te schijnen. Zodra de ir op de kast buiten aangaat denk ik te kijken naar een volle maan of Jupiter. Ik haal die dingen altijd door de war. Maar man uil lijkt me ook wel wat warrig. Ik mag lang slapen, maar hij? De kampioen!

Het is een heerlijk stel

Nee ik refereer niet aan dat excuusboek, maar aan het beeld waarin man naast het rode beeld wat door het gat naar binnenviel. Ik vind persoonlijk de kast wel planeterig. Bij ir buiten, alsof je tegen de volle maan kijkt. Maar dat zal man en vrouw een worst wezen. Zeker man, de uitslaper van het stel. En zij, ze is zo ongedurig. Nog even en ik ga Stone verdenken dat ze haar geen ringetje hebben omgedaan, maar een stappentellertje. Wat ik als mens niet begrijp is dat hij niet op de tak gaat slapen. Ik zou er hoorndol van worden. Dat ze hem steeds wakker knuffelt, prima. Maar dat onderflatsen? Dat is heus affreus!
Te erg

Apart en spiegelbeeld.

Heel apart, vrouw lijkt te bedelpiepen en man lijkt het snurken te gaan doen. Dat snurken kunnen we missen hoor.
Net als dat rondrennen van vrouw. Menig vrouw droomt over een inloopkast, zij heeft nu nog een rondren kast. En hij? Hij staat daar gewoon te staan. Ze kan hem omver kegelen, hij gaat weer staan en trekt zich nergens van aan.
En steenuilen schattig? We zagen jaren geleden als eens een spinnijdige steenuil. Je zou er bang van worden!
Ons vrouwtje werd dus ook zo pinnig, maar waarom?
Misschien kan ze maar niet beter nog eens haar spiegelbeeld zien? Zal wel een raadsel blijven, maar zij was duidelijk "not amused".
Niet fijn


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Steenuil Alle Beleef de Lente blogs