Navigatie overslaan

Uitgevlogen

Bliek

Uitgevlogen

Vijver

Uitgevlogen

Kerkuil

Uitgevlogen

Slechtvalk

Uitgevlogen

Koolmees

Uitgevlogen

Bosuil

Uitgevlogen

Scholekster

Uitgevlogen

Torenvalk

Uitgevlogen

Visarend

Uitgevlogen

Oehoe

Uitgevlogen

Zeearend

Geen broedsel

Steenuil

Geen broedsel

Ooievaar

Toon alle blogs & vlogs

Het doek valt

Anjo Schouten | woensdag 29 juli 2020 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 414x

Tijd om de andere doeken tevoorschijn te halen. Het tentdoek, de sopdoek en de stofdoek. Voor u het weet is het weer 1 maart. Maar mocht u het even te zwaar krijgen, dan gewoon alle clips nog eens kijken. En dat zijn er indrukwekkend veel. Geen wonder, met zulke hoofdrolspelers!

De hoofdrolspelers

Ze steelden de show. Met soms een slechte repetitie, maar oefening baart kunst. Resultaat: 3 eitjes. Toen begon het lange wachten. Het geduld werd beloond, 3 mooie kuikens. Erg veel leuke momenten, in een best lastige tijd voor ons mensen. Hoe mooi dat het, nu het toch moest, zo tegelijkertijd kwam. Dat toch met dank aan de heerlijke beelden. De uilen hielden ons deels van de straat. Allemaal zonder samenzwering.

Beleef de Lente

Voor menig kijker een kennismaking, en vast wel weer een herhaling waard. Voor de vaste kijkers, zo ergens februari begint het al weer te kriebelen. Terwijl u aftelt is er al een grote groep mensen bezig om alles op tijd te laten starten. Zonder Vogelbescherming, geen Beleef de Lente. En dat is maar een klein onderdeel van hun werk. De mensen die de camera's plaatsen, de techneuten die bij elk berichtje hun best gaan doen, allemaal toppers. Hartstikke bedankt! Dat is de techniek, maar er komt nog veel meer bij kijken. Neem nu in veel gevallen de erfbewoners. Hun, zeker dit jaar, digitale gastvrijheid is geweldig. Benno en Lieneke, fijn dat we weer op jullie erf mochten meekijken. Ik had het graag even in het echt laten weten, maar ja, dat virus. Gelukkig waren we er toch een beetje bij met het ring filmpje. Geniet van jullie erfbeesten.

Team Steenuil

Elke vogel bij BDL heeft een team van vrijwilligers. De clipmaker(s), de moderatie en de bloggers. Geert, je hebt vast nog een klein plekje vrij voor een extra pluim? De clips waren weer geweldig. Al die uren werk met het betere plak-en knipwerk, petje af! Alle kijkers zijn je dankbaar, maar dat las je wel in de chat. De moderatoren, niet altijd de makkelijkse klus, en ook niet de bedankjes in de chat, maar wel van mijn kant. En van de teamgenoten. Mhh, de bloggers, ha,ha ik gun Ronald het laatste woord, maar blij om er ook bij te horen. Voor een ieder, geniet van de zomer, herfst en winter. Blijf gezond en wie weet zien we elkaar weer in 2021.

Nu kunt u nog een Tikkie uitdelen.

 


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Steenuil Alle Beleef de Lente blogs