Navigatie overslaan

Live

Steenuil

Live

Oehoe

Live

Vijver

Live

Kerkuil

Live

Ooievaar

Live

Koolmees

Live

Torenvalk

Live

Visarend

Live

Boerenlandvogels

Live

Zeearend

Uitgevlogen

Bosuil

Geen broedsel

Slechtvalk

Geen broedsel

Merel

Toon alle blogs & vlogs
Foto Leo: Tekening in Gennep op houten wand van een bouwperceel, Prachtig !

Door Leo Daanen
Stork

Geen Blog, maar een Vlog

Leo Daanen, STORK | dinsdag 14 april 2020 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 812x

We zitten in deze Corona crisis allemaal maar binnen en dat moet ook, maar als afleiding heb ik voor jullie even wat anders bedacht.

Ik neem je mee . . . . .

Jullie kennen allemaal dit liedje wel, ik neem je mee, ik neem je mee op reis . . . .

Nou ik kreeg op eerste paasdag een leuk idee en vertelde dat aan mijn vrouwtje en die zei meteen, ohh dat is leuk dat moet je doen Leo. Dus ja even alles op een rijtje gezet en hoe ga ik dat aanpakken allemaal. Na een nachtje er letterlijk over geslapen te hebben (niet geslapen dus, alleen maar denken en denken) ga ik jullie letterlijk mee nemen, op de fiets van Beugen naar Gennep.

Verkeerde moment van de dag

Deze keer dus geen Blog, maar een Vlog. Ik heb alle spullen. . . . . . . . oh sorry nu ga ik nog een blog maken haha.

Helaas heb ik eigenlijk wel een verkeerde dag gekozen, of nou nee eigenlijk een verkeerd moment van de dag. Het is maandag,  tweede Paasdag en het is best koud vanmorgen, maar dat vind ik niet erg, maar het is best bewolkt en het WAAIT vreselijk hard ;-((

Dus ik hoop dat alles een beetje te verstaan is, ik zal eventueel als dat nodig is wat ondertitelen.

Jullie zullen wat met de volume knop moeten spelen en sommige uitspraken zijn achteraf moeilijk te verstaan.

Ik heb er echt de gehele dag aan gewerkt, maar het geluid is super slecht.

Desondanks wil ik jullie deze (eigenlijk te lange) Vlog niet onthouden en zou ook zonde zijn van het vele werk wat erin zit.

Er zit ook een irritante pieptoon in na versnelde opnames, deze kreeg ik er niet uit, excuses hiervoor.    

Geniet ervan, ik hoop dat jullie het leuk vinden, veel plezier.

Groetjes, Leo.

 

Clip gemaakt door mijzelf ter plaatse


STORK

STORK, de Engelse naam voor een echte Nederlandse vogel: de ooievaar. STORK is een vrijwilligersorganisatie, die zich belangeloos inzet voor de ooievaars in Nederland. In de jaren zestig waren de ooievaar in Nederland vrijwel uitgestorven, door het gebruik van zware pesticiden zoals DDT. Om de ooievaar te laten terugkeren, hebben vele vrijwilligers en Vogelbescherming Nederland zich sinds 1969 flink ingezet. Het doel was de terugkeer van de ooievaar als broedvogel in Nederland. Dat lukt. Met de ooievaars lijkt het nu goed te gaan. Het aantal broedparen neemt weer toe. Bezoek de website van STORK


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Ooievaar Alle Beleef de Lente blogs