Navigatie overslaan

Live

Steenuil

Live

Vijver

Live

Kerkuil

Live

Koolmees

Live

Torenvalk

Live

Boerenlandvogels

Live

Huismus

Live

Zeearend

Uitgevlogen

Oehoe

Uitgevlogen

Bosuil

Geen broedsel

Slechtvalk

Geen broedsel

Ooievaar

Geen broedsel

Merel

Geen broedsel

Visarend

Toon alle blogs & vlogs

Even geduld AUB

Leo Daanen, STORK | zondag 17 maart 2019 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 1112x

Bij deze even een korte uitleg waarom we het maandag 18 maart een periode zonder ooievaars in beeld moeten doen !

Excuses

Beste Beleef de Lente kijkers, in Gennep is men bezig met een renovatie aan het interieur van het oude Stadhuis. Hier is echter ook de webcam van BdL en een netwerk aanwezig, die de beelden van de ooievaars verwerkt en ook die moet aangepakt  worden. Aankomende maandag is het Netwerk aan de beurt en zal de verbinding voor een onbepaalde tijd verbroken worden. Helaas en onze excuses voor het ongemak. Maar als het goed is, is dit voor een korte periode en zouden we maandag avond, maar zeker dinsdag weer onze wit-zwarte vrienden weer in beeld moeten hebben.
 
Hop
Het beeld in de header (foto boven) zal niet in beeld komen,  wel het beeld van de Hop (zie foto beneden).
Goed werk heeft tijd nodig, maar daarna is het weer genieten van Beleef de Lente in Gennep.
 
Mede namens de Gemeente Gennep, Vogelbescherming, Stork en ons allemaal excuses voor dit ongemak. Wij wensen jullie allen nog veel plezier bij BdL.
 
Groetjes, Leo.


STORK

STORK, de Engelse naam voor een echte Nederlandse vogel: de ooievaar. STORK is een vrijwilligersorganisatie, die zich belangeloos inzet voor de ooievaars in Nederland. In de jaren zestig waren de ooievaar in Nederland vrijwel uitgestorven, door het gebruik van zware pesticiden zoals DDT. Om de ooievaar te laten terugkeren, hebben vele vrijwilligers en Vogelbescherming Nederland zich sinds 1969 flink ingezet. Het doel was de terugkeer van de ooievaar als broedvogel in Nederland. Dat lukt. Met de ooievaars lijkt het nu goed te gaan. Het aantal broedparen neemt weer toe. Bezoek de website van STORK


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Ooievaar Alle Beleef de Lente blogs