naar vogelbescherming.nl Vogelbescherming Nederland - Samen voor vogels en natuur

Uitgevlogen

Ooievaar

Uitgevlogen

Havik

Uitgevlogen

Steenuil

Uitgevlogen

Slechtvalk

Uitgevlogen

Groene specht

Uitgevlogen

Zwarte stern

Uitgevlogen

Kauw

Uitgevlogen

Bosuil

Geen broedsel

Kerkuil

Geen broedsel

Koolmees

Geen broedsel

IJsvogel

Geen broedsel

Zeearend

Werk mee aan Beleef de Lente 2019, word vrijwilliger   *   Live beelden staan uit, bekijk de videoclips en blogs!   *   Genoten van Beleef de Lente 2018? Sms BEDANKT naar 4333 en steun ons eenmalig met 3 euro   *   Seizoensfilmpje van de HAVIK staat online   *   Jonge STEENUIL gegrepen door bosuil?
Toon alle blogs & vlogs

Door Sip Veenstra
BDL vrijwilliger It Fryske Gea

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan

Sip Veenstra, It Fryske Gea | maandag 2 juli 2018 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 158x

Waar het begon met de zeearend voor de webcam en daarna het wel en wee van de familie havik, is het nu ook tijd voor ons als bloggers uit te vliegen. We hebben de avonturen met plezier gade geslagen en vonden het een eer blogs voor jullie te mogen schrijven.

Ook de lezersvragen werden zeer gewaardeerd!

Dit deden we uiteraard niet alleen... 

Samen met de moderatoren, clipmaker Jonathan, technische man/vrouw Louis en Mariska hebben we veel over de twee roofvogels mogen vertellen, maar ook weer bijgeleerd!

In goede en slechte tijden

Van een nest vol haviksjongen, naar één kerngezonde havik én twee zeearend jongen. Eind goed al goed. De webcam en chatbox blijven de komende dagen nog online staan. Er valt nog genoeg te zien en genieten, maar we breien een eind aan onze blogs.

Iedereen bedankt en kom vooral eens een kijkje nemen in Nationaal Park de Alde Feanen. De thuishaven van de havik en zeearend, waar het allemaal gebeurde.

Oant sjen!

Jan, Sip en Romke

 

 

Ook zo genoten van Beleef de Lente?

Sms BEDANKT naar 4333 en steun Vogelbescherming eenmalig met 3 euro.

 

 


It Fryske Gea

It Fryske Gea is de provinciale vereniging voor natuurbescherming in Fryslân. We hebben als doel de bescherming, het behoud en ontwikkeling van natuur, landschap en cultureel erfgoed. Op het moment beheren we meer dan 60 verschillende natuurgebieden met een totale oppervlakte van 20.000 hectare. Dit doen we niet alleen. We worden gesteund door 35.000 leden! Bezoek de website van It Fryske Gea


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Havik Alle Beleef de Lente blogs

Deel dit bericht