Navigatie overslaan

Live

Steenuil

Live

Vijver

Live

Kerkuil

Live

Slechtvalk

Live

Ooievaar

Live

Bosuil

Live

Visarend

Live

Boerenlandvogels

Live

Zeearend

Binnenkort

Koolmees

Binnenkort

Gierzwaluw

Binnenkort

Merel

Binnenkort

Scholekster

Toon alle blogs & vlogs

Enerverende week

Rianne Pickert | maandag 27 april 2020 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 645x

We zijn nog nauwelijk bekomen van de gebeurtenissen dit weekend, maar daar hebben de kauwtjes weinig tijd voor. De kast is ondanks alles nog steeds erg gewild!

Nieuwe bewoners!

Vanmorgen is de kast definitief overgenomen door een ander kauwenpaar. Man had net een nieuw liefje gevonden en zag het alweer helemaal zitten, maar hij is hardhandig zijn huis uit gemept. Hij heeft het ook niet mee zeg... Gelukkig heeft hij wel heel snel een nieuwe vriendin aan de haak geslagen. Misschien zien we hem volgend jaar wel weer. Het nieuwe paar is gelijk aan de inrichting begonnen en man denkt ook al aan het toekomstige nageslacht. Dat gaat voor vrouw net iets te snel, eerst het huis op orde!

Zal het nu wel goed gaan?

De kans dat de steenmarter terug komt is aanwezig, maar zeker niet gegarandeerd. Het zal nog wel eventjes duren voor er nieuwe eieren zijn en wellicht zijn de kleintjes van de steenmarter dan al groot genoeg om mama niet meer nodig te hebben. Eigenlijk begint het hele feest dus weer van voor af aan. Komt er een nieuwe ei-poll in de chat? Zullen het er weer 5 worden? Ik ben alweer benieuwd!


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Kauw Alle Beleef de Lente blogs