Navigatie overslaan

Uitgevlogen

Steenuil

Uitgevlogen

Vijver

Uitgevlogen

Kerkuil

Uitgevlogen

Ooievaar

Uitgevlogen

Gierzwaluw

Uitgevlogen

Bosuil

Uitgevlogen

Merel

Uitgevlogen

Scholekster

Uitgevlogen

Boerenlandvogels

Uitgevlogen

Zeearend

Geen broedsel

Slechtvalk

Geen broedsel

Koolmees

Geen broedsel

Boerenzwaluw

Geen broedsel

Visarend

Toon alle blogs & vlogs

Enerverende week

Rianne Pickert | maandag 27 april 2020 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 721x

We zijn nog nauwelijk bekomen van de gebeurtenissen dit weekend, maar daar hebben de kauwtjes weinig tijd voor. De kast is ondanks alles nog steeds erg gewild!

Nieuwe bewoners!

Vanmorgen is de kast definitief overgenomen door een ander kauwenpaar. Man had net een nieuw liefje gevonden en zag het alweer helemaal zitten, maar hij is hardhandig zijn huis uit gemept. Hij heeft het ook niet mee zeg... Gelukkig heeft hij wel heel snel een nieuwe vriendin aan de haak geslagen. Misschien zien we hem volgend jaar wel weer. Het nieuwe paar is gelijk aan de inrichting begonnen en man denkt ook al aan het toekomstige nageslacht. Dat gaat voor vrouw net iets te snel, eerst het huis op orde!

Zal het nu wel goed gaan?

De kans dat de steenmarter terug komt is aanwezig, maar zeker niet gegarandeerd. Het zal nog wel eventjes duren voor er nieuwe eieren zijn en wellicht zijn de kleintjes van de steenmarter dan al groot genoeg om mama niet meer nodig te hebben. Eigenlijk begint het hele feest dus weer van voor af aan. Komt er een nieuwe ei-poll in de chat? Zullen het er weer 5 worden? Ik ben alweer benieuwd!


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Kauw Alle Beleef de Lente blogs