Navigatie overslaan

Live

Steenuil

Live

Oehoe

Live

Vijver

Live

Kerkuil

Live

Ooievaar

Live

Koolmees

Live

Torenvalk

Live

Visarend

Live

Boerenlandvogels

Live

Zeearend

Uitgevlogen

Bosuil

Geen broedsel

Slechtvalk

Geen broedsel

Merel

Toon alle blogs & vlogs
Foto Leo: Wegversmalling/vluchtheuvel Veerweg.

Door Leo Daanen
Stork

Blooper.

Leo Daanen, STORK | dinsdag 21 april 2020 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 780x

Vorige week heb ik jullie mijn vlog laten zien, op de fiets van Beugen naar Gennep. Echter heb ik een stukje van de film weggelaten. Film techneuten zeggen dan, dat knippen we eruit en dat heb ik dus ook gedaan.
Foto Leo: Zo had ik mijn selfiestick vast in mijn linkerhand op de fiets tijdens het maken van de vlog

Genoten.

Het was leuk om te doen zo’n vlog maken, speciaal daarvoor heb ik een z.g. Selfiestick gekocht. Google maar even als je niet weet wat dat voor ding is. Maar in het kort, het is een uitschuifbare steel met handvat en afstandsbediening via bluetooth. Een super handig dingetje om zoiets mee te doen. Zoals ik uit de leuke en verwarmende reacties begreep, hebben jullie ervan genoten, ik zelf ook hoor. In ieder geval achteraf wel ;-)

Flinke boete !

Maar . . . . . zoals jullie ook weten, mag je tijdens fietsen niet appen of bellen of je telefoon vasthouden. Dus mijn vrouwtje zei al, dat ik het vanwege die regels niet mocht. Ik zei ze kunnen mij niks maken hoor, ik heb toch de stick vast en niet de telefoon haha. Je mag toch ook een paraplu vasthouden op je fiets, nou hier zit zo’n zelfde handvat aan hoor. Nou je kijkt maar wat je ermee doet was haar antwoord, straks heb je ook nog een flinke boete !! Ik antwoorde, nou dan declareer ik die wel bij BdL haha.

Blooper.

Maar dat ging helemaal prima hoor, niemand die mij aansprak hierover. Maar een poosje terug hebben ze het fietspad naar Gennep bij een uitrit wat verlegd en een soort vluchtheuvel en wegeversmalling erin geplaatst. Ik was de route aan het filmen en dat ging prima hoor, echter toen ik bij die versmalling kwam, was ik net de maasheggen (zijwaarts) aan het filmen. Totdat ik bijna voorover van mijn fiets ging en dat stukje heb ik over gedaan voor jullie. Maar deze blooper wil ik jullie niet onthouden, ik moet wel eerst even kijken of ik geen rare geluiden, of van die bepaalde woorden gebruikt heb ;-) Kijk maar even mee, ik heb het even duidelijk achter elkaar gezet voor jullie.

Groetjes, Leo.


STORK

STORK, de Engelse naam voor een echte Nederlandse vogel: de ooievaar. STORK is een vrijwilligersorganisatie, die zich belangeloos inzet voor de ooievaars in Nederland. In de jaren zestig waren de ooievaar in Nederland vrijwel uitgestorven, door het gebruik van zware pesticiden zoals DDT. Om de ooievaar te laten terugkeren, hebben vele vrijwilligers en Vogelbescherming Nederland zich sinds 1969 flink ingezet. Het doel was de terugkeer van de ooievaar als broedvogel in Nederland. Dat lukt. Met de ooievaars lijkt het nu goed te gaan. Het aantal broedparen neemt weer toe. Bezoek de website van STORK


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Ooievaar Alle Beleef de Lente blogs