Nationale Vogelweek

De Nationale Vogelweek wordt van 12 t/m 21 mei 2018 georganiseerd door Vogelbescherming Nederland, in samenwerking met vele lokale vogelwerkgroepen, vrijwilligers en collega-natuurbeschermers.

Iedereen kan tijdens de Vogelweek de meest verbazingwekkende vogels in het wild ontdekken. Ga mee op vogelexcursie en ontdek de prachtige natuur van Nederland. 

Doe mee en geef u op voor een van de vele activiteiten tijdens de Nationale Vogelweek.

Excursies het hele jaar door

Wilt u buiten de Nationale Vogelweek mee op excursie? Vogelbescherming Nederland organiseert gedurende het hele jaar vogelexcursies, kijk op de website voor een overzicht van alle activiteiten.

Gratis app Wadvogels

Het Waddengebied is het belangrijkste vogelgebied van Nederland. Miljoenen vogels maken er gebruik van. Maar hoe weet je waar de vogels het best te zien zijn, wanneer het hoogwater is en hoe herken je ze? Onze gratis app Wadvogels lost die problemen in één keer op.

Meer informatie en downloaden

Ga eens mee op vogelexcursie

Deskundige vogelgidsen nemen u tijdens de excursies van Vogelbescherming mee naar de mooiste vogelkijkplekken van Nederland. Met hun gepassioneerde uitleg ziet en hoort u altijd meer. De meeste excursies zijn gratis.

Iedereen is welkom