Navigatie overslaan

Vogelweek

Vogels kijken voor iedereen

Vogels kijken: het biedt spanning én ontspanning. Zeker nu is dat leuk en nodig! En het mag weer! Lekker buiten zijn en genieten van je omgeving en de schoonheid van vogels. Maar ook: onverwachte natuurmomenten en de vraag of het lukt om een favoriete soort te ontdekken. We helpen je graag op weg!

Digitale excursieleider

Komt het je niet uit op één van onze 'fysieke' excursies? We hebben in de Vogelweek ook een digitale excursieleider. Met deze webapp kun je zelf speciaal hiervoor uitgezette vogelroutes lopen of fietsen wanneer je tijd hebt. Hieronder hebben we er een aantal voor je uitgelicht.

Online cursus Vogels van Nederland

In deze gratis vogelcursus voor beginners leer je in 10 vogellessen veel bekende vogels en hun geluiden herkennen. Met handige tips, filmpjes en ezelsbruggetjes. Je ontvangt direct de eerste vogelles per mail.

Inschrijven gratis cursus

Meimaand Kijkermaand

Begin het buitenseizoen goed! Tijdens de Meimaand Kijkermaand krijg je op alle optiek van ons eigen merk 10% korting. Leden van Vogelbescherming krijgen korting bovenop de ledenkorting. Hét moment om een verrekijker aan te schaffen.

Bekijk de aanbiedingen