naar vogelbescherming.nl Vogelbescherming Nederland - Samen voor vogels en natuur

Live

Bosuil

Live

Zeearend

Live

Ooievaar

Live

Steenuil

Live

Kerkuil

Binnenkort

IJsvogel

Binnenkort

Koolmees

Storing

Slechtvalk

Vandaag weer veel nieuwe filmpjes!   *   Leesvoer: er staan nieuwe weblogs klaar!   *   NIEUW: webcam bij nest zeearend in Friesland

Onderzoek gebruik Beleef de Lente In de klas

Help mee Beleef de Lente In de klas te verbeteren

Vogelbescherming wil graag weten of en hoe leerkrachten deze pagina gebruiken en wat we kunnen verbeteren aan deze pagina en aan ons educatieve aanbod aan leraren. Marleen gaat dat voor ons onderzoeken! Helpt u Marleen afstuderen en ons Beleef de lente In de klas te verbeteren?

Helpt u mij afstuderen?

Mijn naam is Marleen en ik studeer HBO Diermanagement aan Hogeschool van Hall Larenstein. Deze opleiding richt zich op het werken met mensen over dieren. Educatie is hierbij een belangrijk aspect. Daarom heb ik ervoor gekozen om mij meer te verdiepen in natuur- en milieu educatie. En... u kunt mij helpen!

Afstudeeronderzoek natuureducatie

Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek over Beleef de Lente in de Klas. Hiervoor ben ik op zoek naar leerkrachten van groep 3 t/m 8 die gebruik maken van Beleef de Lente in de Klas en waarbij ik een interview mag afnemen. Ik kom hiervoor bij u op school en het kost slechts een half uurtje à drie kwartier van uw tijd.

Interview

Wilt u helpen Beleef de Lente In de klas te verbeteren en mag ik u interviewen? U ontvangt dan een leuk cadeautje voor in de klas! Stuur een e-mail met de naam van de school + plaats + groep waaraan u lesgeeft daarin vermeld naar: mariska.vanderleij@vogelbescherming.nl

Heeft u eventueel vragen over deelname aan het onderzoek, dan kunt u deze ook gerust stellen!

Alvast heel erg bedankt!