naar vogelbescherming.nl Vogelbescherming Nederland - Samen voor vogels en natuur

Live

Havik

Live

Ooievaar

Live

Steenuil

Live

Zwarte stern

Uitgevlogen

Kauw

Uitgevlogen

Slechtvalk

Uitgevlogen

Groene specht

Uitgevlogen

Bosuil

Geen broedsel

Koolmees

Geen broedsel

Zeearend

Geen broedsel

Kerkuil

Twee jongen bij de ZWARTE STERN!   *   Jonge HAVIK terug op het nest!   *   De jonge STEENUILEN zijn vliegvlug   *   Ook tweede legsel STEENUIL Dongen mislukt...   *   Stuntelig vertrek van de jonge HAVIK

Onderzoek gebruik Beleef de Lente In de klas

Help mee Beleef de Lente In de klas te verbeteren

Vogelbescherming wil graag weten of en hoe leerkrachten deze pagina gebruiken en wat we kunnen verbeteren aan deze pagina en aan ons educatieve aanbod aan leraren. Marleen gaat dat voor ons onderzoeken! Helpt u Marleen afstuderen en ons Beleef de lente In de klas te verbeteren?

Helpt u mij afstuderen?

Mijn naam is Marleen en ik studeer HBO Diermanagement aan Hogeschool van Hall Larenstein. Deze opleiding richt zich op het werken met mensen over dieren. Educatie is hierbij een belangrijk aspect. Daarom heb ik ervoor gekozen om mij meer te verdiepen in natuur- en milieu educatie. En... u kunt mij helpen!

Afstudeeronderzoek natuureducatie

Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek over Beleef de Lente in de Klas. Hiervoor ben ik op zoek naar leerkrachten van groep 3 t/m 8 die gebruik maken van Beleef de Lente in de Klas en waarbij ik een interview mag afnemen. Ik kom hiervoor bij u op school en het kost slechts een half uurtje à drie kwartier van uw tijd.

Interview

Wilt u helpen Beleef de Lente In de klas te verbeteren en mag ik u interviewen? U ontvangt dan een leuk cadeautje voor in de klas! Stuur een e-mail met de naam van de school + plaats + groep waaraan u lesgeeft daarin vermeld naar: mariska.vanderleij@vogelbescherming.nl

Heeft u eventueel vragen over deelname aan het onderzoek, dan kunt u deze ook gerust stellen!

Alvast heel erg bedankt!