Navigatie overslaan

Pers - informatie en achtergronden voor media

Redacties vinden hier informatie over de Nationale Tuinvogeltelling van Vogelbescherming Nederland, zoals banners, foto’s en video’s. Meer informatie nodig of een aanvraag voor een interview? Neem dan contact op met ons Servicecentrum of via pers@vogelbescherming.nl.

Resultaten Tuinvogeltelling 2024

De resultaten van de Tuinvogeltelling van 2023 zijn te vinden op de resultatenpagina

Nationale Tuinvogeltelling 2003-2018: 15 jaar tuinvogels tellen

Wat weten we uit vijftien jaar tuinvogels tellen? Hoe zag de top-10 er over die jaren uit? Hoe is de telmethodiek in de loop van de jaren veranderd? Download het rapport 15 jaar tuinvogels tellen

Twitter

@vogelnieuwsVogelbescherming gebruikt de hashtag #tuinvogeltelling.

Facebook

https://www.facebook.com/vogelbeschermingnederland

Download banners voor online media

Hier kunt u banners in staande en liggende formaten downloaden (zipbestand) voor gebruik op website en social media kanalen.  

Foto's

Beeld is eenmalig te gebruiken onder naamsvermelding en bij een item/artikel over de Nationale Tuinvogeltelling van Vogelbescherming Nederland. Klik op een foto om te downloaden.

Video

Onderstaande filmpjes mogen gedeeld worden onder naamsvermelding van Vogelbescherming Nederland en als embedded content, dus als een venster naar het filmpje. Als uw publiek er op klikt komen ze op het youtube kanaal van Vogelbescherming Nederland.