Meimaand Kijkermaand

Van 16 april tot en met 2 juni 2019 is het bij Vogelbescherming Meimaand Kijkermaand. Bent u toe aan een nieuwe verrekijker? Dan is dit het moment. Alle optiek van ons huismerk is dan extra voordelig. Maar dat is niet alles, u kunt in onze winkel en webshop terecht voor meer aantrekkelijke aanbiedingen.

Wat krijgt u in de Meimaand Kijkermaand?

Extra korting op Vogelbescherming verrekijkers voor leden, maar ook voor niet leden!
Lid worden? klik hier! Uiteraard kunt u in onze winkel ook ter plekke lid worden en van de ledenkorting profiteren.

Zaterdag 18 mei:
TOP Optiek dag in onze winkel

Kom langs in onze winkel en ervaar de allernieuwste kijkers en telescopen van topmerken optiek zoals Leica Sport Optics, Zeiss Sport Optics en Swarovski Optik. Onze winkel met het kijkerterras is de perfecte plek om alles zelf te testen en vergelijken. En natuurlijk staan de koffie en thee voor u klaar!

Zaterdag 25 mei:
Gratis verrekijkercheck

Kom langs met uw verrekijker of telescoop en laat deze gratis controleren door ons serviceteam. Indien nodig kunnen we losse onderdelen vervangen en uw kijker of telescoop reinigen.

 

Zaterdag 25 mei:
Ontmoet wereldrecordhouder vogels kijken Arjan Dwarshuis

Op 25 mei introduceert Arjan Dwarshuis zijn nieuwe boek 'Een bevlogen jaar'. Arjan deelt zijn ervaringen over dit ongelofelijke avontuur, dat niet alleen een record vogels kijken opleverde, maar ook inzichten in hoe wij met de planeet omgaan. Hij zal het boek graag voor u signeren.

Bekijk het programma (10.00 uur en 13.00 uur) en schrijf u in!

 

De verrekijkers van Vogelbescherming zijn ook te koop bij:

Tot ziens in de winkel

Adres: winkel Vogelbescherming Nederland, Boulevard 12, 3707 BM Zeist.

Open van dinsdag t/m vrijdag 10.00-17.00 uur, zaterdag 10.00-16.00 uur.
LET OP: de winkel is gesloten op
zaterdag 27 april (Koningsdag) en
donderdag 30 mei (Hemelvaart).

Onze webwinkel

Vogels brengen leven en kleur in onze natuur. In de webshop van Vogelbescherming vindt u alles voor en over vogels. Met elke aankoop steunt u ons werk en helpt u kwetsbare vogels beschermen.

Ga naar de webwinkel

Winkelnieuws

Blijf op de hoogte van het winkelnieuws! Dan leest u over de leukste en mooiste dingen uit de winkel van Vogelbescherming. Zoals nieuwe producten, activiteiten, tips en mooie ervaringen van ons en/of onze bezoekers. Of een spetterende aanbieding!

Volg het winkelteam