Meimaand Kijkermaand

Van 17 april tot en met 3 juni 2018 is het bij Vogelbescherming Meimaand kijkermaand. Bent u toe aan een nieuwe verrekijker? Dan is dit het moment. Alle optiek van ons huismerk is dan extra voordelig. Maar dat is niet alles, u kunt in onze winkel en webshop terecht voor meer aantrekkelijke aanbiedingen.

Wat krijgt u in de Meimaand Kijkermaand?

Zaterdag 19 mei: TOP Optiek dag

Op zaterdag 19 mei bent u van harte welkom in onze winkel in Zeist. Dan presenteren de drie beste topmerken Swarovski, Zeiss en Leica hun verrekijkers en telescopen. U krijgt van de product specialisten van de merken zelf een uitgebreid advies en demonstraties van telescopen, verrekijkers en digiscoping.

Gratis verrekijker check

Kom langs met uw verrekijker of telescoop en laat deze gratis controleren door ons service team. Indien nodig kunnen we losse onderdelen vervangen en uw kijker of telescoop reinigen als dat noodzakelijk blijkt.

PRIMEUR in Nederland: demonstratie ZEISS Harpia telescopen

Nu al in onze winkel…. En in de 2e helft van 2018 zal Zeiss Sport Optics  haar allernieuwste topmodel telescopen op de Nederlandse markt brengen: Zeiss Harpia 85 en Harpia 95. U kunt nu al deze prachtige telescopen komen bekijken in onze winkel in Zeist! Uiteraard kunt u een exemplaar reserveren zodat u als eerste van deze vernieuwende Zeiss telescopen kunt gaan genieten zodra deze leverbaar is.

OPRUIMING!

Tijdens de meimaand kijkermaand ruimen we in de winkel in Zeist ook diverse verrekijkers, telescopen en accessoires op. Bekijk hier de pdf met de lijst van aanbiedingen. Let op: zolang de voorraad strekt en niet in combinatie met andere aanbiedingen en leden acties. Alleen in de winkel in Zeist. Niet online verkrijgbaar.

Lijst van aanbiedingen (pdf)

De verrekijkers van Vogelbescherming zijn ook te koop bij:

Tot ziens in de winkel

Adres: winkel Vogelbescherming Nederland, Boulevard 12, 3707 BM, Zeist. Open: 10.00 – 16.00 uur.