Meimaand Kijkermaand

Wegens succes hebben we de Meimaand Kijkermaand verlengd tot 18 juni! In onze winkel in Zeist zijn de extra aanbiedingen tot en met zaterdag 17 juni verkrijgbaar.

In mei trekken we massaal naar buiten om te genieten van de vogels en alles wat de natuur ons te bieden heeft. Neem dus vooral uw verrekijker mee. Nog geen kijker, of behoefte aan een nieuwe? De Vogelbescherming-kijkers zijn in mei extra voordelig. Zowel in onze winkel als in onze webshop!

En bent u lid van Vogelbescherming? Dan geldt de korting vaak zelfs bovenop uw ledenkorting!

Wat krijgt u in de Meimaand Kijkermaand?

Extra kortingen

Op de verrekijkers van Vogelbescherming krijgt u extra korting, vaak tot wel 20%. Ook als u (nog) geen lid bent, is een Vogelbescherming model extra voordelig in mei. Ook de Havik 82 telescoop is als set met statief en Manfrotto statiefkop extra voordelig!
Lid worden? klik hier! Uiteraard kunt u ook in onze winkel ter plekke lid worden en van de ledenkorting profiteren.

Maak kans op een prachtige verrekijker van Zeiss: de Conquest HD 8x42 t.w.v. 1.115,00 euro.

Maak kans op een Zeiss Conquest HD 8x42!

In de Meimaand Kijkermaand maakt u als winkelbezoeker kans op een prachtige verrekijker van Zeiss: de Conquest HD 8x42 t.w.v. 1.115,00 euro. Deze topkijker van Duitse makelij heeft een prachtig helder beeld en heeft al vele vogelaarsharten veroverd. Doe mee met onze kennisquiz en wie weet bent u straks de gelukkige winnaar! Kom dus snel naar onze winkel in Zeist en beantwoord drie vragen over vogels en verrekijkers. Deelname aan deze actie kan alleen in onze winkel en niet in de webshop. 

Gratis Praktijkgids digiscoping

Bij aankoop van een telescoop (ongeacht merk of model) krijgt u van Vogelbescherming GRATIS de nieuwe Praktijkgids digiscoping t.w.v. € 21,95. Dit nieuwe boek van BIRDPIX leert u alles over digiscoping: fotograferen door een telescoop.

De verrekijkers van Vogelbescherming zijn ook te koop bij

Bever
Verrekieker op Texel
Webshop Vogelbescherming

Kortom, veel mooie dingen om nog meer van vogels te kunnen genieten. De meimaand kijkermaand start op 25 april 2017.