Vogelbescherming als werkgever

Vogelbescherming biedt goede primaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden zoveel mogelijk afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes.

Vogelbescherming bestaat uit bevlogen, creatieve en eigenwijze mensen met passie voor vogels en natuur. In die omgeving voel ik mij thuis.

Manon Tentij, hoofd afdeling Bescherming

De balans tussen werk en privé

Vogelbescherming helpt medewerkers een goede balans te vinden tussen werk en privé. Daar horen mogelijkheden bij om thuis te werken. Heb je daarnaast bijvoorbeeld meer verlof nodig voor je gezin, voor een studie of voor die mooie reis? Dat kan, uiteraard in overleg. Of heb je minder behoefte aan verlof en liever iets meer salaris? Dat kan ook.

Zorgen voor jezelf

Vogelbescherming vindt het belangrijk dat de medewerkers zich goed voelen. Daarom krijgen al onze medewerkers elk jaar verlofuren en een klein budget om te besteden aan iets waar zij hun eigen welzijn mee kunnen bevorderen. Een workshop Noors, een kennismakingsles gitaar, tijd voor mindfulness of een bijdrage aan een oerschreeuwweekend: het kan allemaal.    

Bij Vogelbescherming hechten we veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze collega's.

Carrière en ontwikkeling

Bij Vogelbescherming hechten we veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze collega's. Daarom vinden we het belangrijk erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe die het best tot zijn recht komen.

Dat begint al op je eerste werkdag, dan zorgen we voor een goede landing. In de eerste periode leer jij de organisatie en je collega’s goed kennen. Samen met een buddy ontdek je wat je functie inhoud en ga je aan de slag.

Persoonlijk ontwikkelingsplan

Bij Vogelbescherming brengen we ieders talent en wens in kaart via een Persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). Zo kun jij je optimaal ontplooien en profiteert Vogelbescherming maximaal van wat jij kan, doet en weet. Zodra je bij ons komt werken, ga je al snel aan de slag met een POP. Zo kun je gestructureerd werken aan je eigen ontwikkeling. Ondersteunend daaraan bieden we elke medewerker een opleidingsbudget. Samen met je leidinggevende maak je elk jaar een plan: welk werk wordt er in het team gedaan, hoe sluit dit aan op de strategie van Vogelbescherming en hoe maak jij jezelf hierin van waarde, waarbij je natuurlijk ook nog blij wordt van wat je doet.

Salaris en pensioen

Verder biedt Vogelbescherming een marktcomform salaris, een goed pensioen bij BPL waarvan Vogelbescherming 80 procent voor haar rekening neemt, natuurlijk een vakantietoeslag en ook een eindejaarsuitkering.

Onze missie

Vogelbescherming Nederland komt op voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden. In Nederland en wereldwijd. Samen met mensen die bescherming van vogels en natuur belangrijk vinden. Zo dragen we bij aan het behoud van de natuur en aan een leefbare wereld.

Bekijk hier onze missie en visie

Onze strategie

Vogelbescherming is onderdeel van Birdlife International. Een mondiaal netwerk van partners die gezamenlijk optrekken in het beschermen van vogels en hun leefomgeving. We werken volgens het principe van ‘science based conservation’. Dit betekent dat kennis en het opdoen van nieuwe kennis voor ons belangrijk is.

Bekijk hier onze strategie

Gerelateerde items