Navigatie overslaan
Alle activiteiten

Workshop vogelfotografie Oostvaardersplassen

Alles leren over vogelfotografie en de eigen camera. De Oostvaarderplassen is een prachtige locatie voor vogelfotografie.

We bezoeken tijdens de workshop twee observatiehutten en op de route veel vogelrijke plekken, waar we bijzondere vogelbeelden kunnen maken. Een goede vogelgids is mee om alle vogelsoorten te kunnen laten zien. 

Via een heldere en verdiepende powerpoint met beeld,- en videomateriaal wordt de theorie uitgelegd. Onderwerpen die aanbod komen zijn o.a: de vogels van de Oostvaardersplassen, vogelgedrag, het fotograferen van actie en beweging, de belichtingsdriehoek, fotograferen in de M stand, compositie, wat maakt een vogelbeeld speciaal en creatieve fotografie. 

Inclusief koffie/thee/koek en een fotografiedocument.

Foto lepelaar: Servan Ott

Aanmelden

Details

Activiteit

Overig

Organisatie

Servan Ott Fotografie

Onderwerp

Workshop vogelfotografie

Doelgroep

Alle leeftijden

Startpunt


Start en verzamelplaats op de parkeerplaats bij het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer Kitsweg 1, 8218 AA Lelystad, aan de Knardijk

Duur

3.5 uur

Bijzonderheden

Deze workshop is voor de beginnende en gevorderde vogelaar/fotograaf en voor iedereen die geïnteresseerd is in het fotograferen van vogels en wil leren mooiere vogelfoto’s te maken. Een goede vogelgids is mee om alle vogelsoorten te kunnen laten zien. Voor alle type camera’s, een minimale 250 mm zoomlens of 20x optische zoom wordt aangeraden. Geen statief. Tip; trek goede wandelschoenen aan en een waterdichte of regenbroek voor het fotograferen met een laag perspectief én bij in het bezit van een verrekijker neem deze natuurlijk mee! Avondworkshop van 18:00 tot +- 21:30 uur.

Toegankelijk met rolstoel

Nee

Kosten

Kosten €30-, 3,5 uurs-avondworkshop, koffie/thee/koek, klein fotografie document. Betaling graag via bankovermaking https://www.servanottfotografie.nl/contact/, het kan eventueel ook contant.

Aanmelden
Uw gegevens
Titel
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten