Navigatie overslaan
Alle activiteiten

Vogelconcert op de Veluwe!

Op de Noord-Veluwe, ten zuiden van het Gelderse stadje Hattem bevindt zich het prachtige eeuwenoude landgoed Molecaten. Een uniek gebied op de grens tussen de IJsselvalei en de Veluwe. Het landgoed staat bekend om de karakteristieke bossen met sprengenstelstel, afgewisseld met monumentale objecten. 

Het gebied kent een enorme rijkdom aan vogels. In het voorjaar kom je ogen en oren tekort. Je komt er tal van zangvogels tegen zoals de boomklever, vuurgoudhaan, appelvink, grauwe vliegenvanger. Met een beetje geluk kom je er 5 soorten spechten tegen waaronder en de zwarte specht en middelste bonte specht. 

Maak daarom gebruik van de unieke kans om onder begeleiding van een ervaren vogelkenner te genieten van een prachtig vogelconcert in de vroege ochtend tijdens de nationale vogelweek en laat je verrassen door de vele vogels in een bos dat in de vroege ochtend tot leven komt!

Foto boomklever: Saxifraga

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Onderwerp

Zangvogels in het bos horen en zien

Doelgroep

Alle leeftijden

Startpunt


Parkeerplaats Restaurant Molecaten; Molecaten 7 in Hattem

Duur

2 uur

Toegankelijk met rolstoel

Nee

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Titel
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten