Navigatie overslaan
Alle activiteiten

Vogels ontdekken in Natuurtuin en Goffertpark

We gaan ontdekken welke vogels we kunnen horen en zien op de rustige plek van de Natuurtuin de Goffert en in het omliggende stadspark. Ervaring met vogels kijken is leuk maar niet nodig. Hele familie welkom. In de natuurtuin is er kans op verschillende mooie zangvogels, die weer uit Afrika zijn teruggekeerd om hier te broeden. We oefenen om de zang te onderscheiden. Misschien zien we hoe de jongen gevoerd worden. We rekenen op de gewone vogels maar een specht of boomkruiper zou best kunnen. (Zie recente foto groene specht in de Natuurtuin.)
Als je een kijker hebt, dan graag meenemen. Er zijn drie excursieleiders aanwezig, dus maximaal 12 mensen per excursieleider.
We sluiten af met een kopje koffie of thee.

Foto: groene specht, Natuurzicht - Nick Albers

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

St. Educatieve Natuurtuin de Goffert

Onderwerp

Vogels ontdekken: horen en zien

Doelgroep

Alle leeftijden

Startpunt


Goffertweg 19, 6532 AA, Nijmegen Als u voor Mister Panda staat, vroegere Goffertboerderij, dan ziet u rechts daarvan een voetpad en rechts daarvan de ingang van de Natuurtuin.

Duur

2 uur

Bijzonderheden

Als u hebt, dan graag kijker meenemen. Na de excursie is er gelegenheid om koffie of thee te drinken.

Toegankelijk met rolstoel

Nee

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Titel
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten