Navigatie overslaan
Alle activiteiten

Wat vliegt er in de Noordwaard?

De Noordwaard, ingericht als waterbuffer trekt enorm veel vogels die de rust en de gedekte tafel ontdekt hebben. In de aanloop naar het voorjaar gebeurt er van alles. We verzamelen op een punt en rijden zoveel mogelijk met elkaar wat strategische punten af. Telescoop is handig omdat we vaak grote afstanden hebben te overbruggen. Af en toe wandelen we even (over wegen) om een rustige plas af te zoeken naar mooie soorten. Wat kunnen we verwachten? Veel eendensoorten als krakeend, slobeend, pijlstaart, zaagbekken, watersnip, torenvalk, sperwer, havik, zeearend en met een beetje geluk een smelleken.

We nemen de tijd om zelf meegebrachte consumpties te nuttigen.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelbescherming Nederland

Onderwerp

Wat vliegt er in de Noordwaard

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt


We verzamelen op de parkeerplaats aan de Hilweg en stappen zoveel mogelijk bij elkaar in de auto. Let op; we vezamelen NIET op de parkeerplaats bij het museum.

Duur

4 uur

Bijzonderheden

Easybirding. Gids brengt telescoop mee. Verrekijker is noodzaak. Schoeisel en kleding overeenkomstig het weer. We nemen de tijd voor koffie/lunch.

Toegankelijk met rolstoel

Onbekend

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Titel
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten