Navigatie overslaan
Alle activiteiten

Najaarswandeling Tiengemeten

De zomer is voorbij, veel vogels zijn al weer vertrokken, andere soorten zien Tiengemeten als een perfecte overwinteringshabitat en kunnen we in groten getale spotten. Ook roofvogels toeven graag op Tiengemeten (een slechtvalk of zeearend behoort tot de mogelijkheden).

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelbescherming Nederland

Onderwerp

Vogels van Tiengemeten

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt


Parkeerplaats Tiengemeten Postcode 3284 KR

Duur

3.5 uur

Bijzonderheden

Denk aan stevige wandelschoenen. Vergeet uw verrekijker en enthousiasme niet. De excursieleiders hebben een telescoop. De pont vertrekt exact om 10.00 uur. Halverwege de excursie pauzeren we ongeveer een kwartier in de open lucht om ons meegebrachte lunchpakket te nuttigen. Onderweg is er geen horeca, schuilplek of sanitaire voorziening. Honden zijn niet toegestaan. Pontkaartjes moeten bij Natuurmonumenten online worden gekocht. Een paar dagen van te voren krijgt u mail van de excursieleiders. Email excursieleiders: hjv.willemsen@gmail.com

Toegankelijk met rolstoel

Nee

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Titel
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten