Navigatie overslaan
Alle activiteiten

Zangvogels luisteren in Voordorp

In de Utrechtse wijk Voordorp kun je volop zangvogels horen. Wil je weten welke vogels hier zoal voorkomen en de zang van vogels (beter) leren herkennen?

Op maandagavond 29 mei (Tweede Pinksterdag) organiseert Vogelbescherming Nederland een zangvogelexcursie door Voordorp. We verzamelen om 20 uur bij de hoofdingang van Tuinenpark Ons Buiten, goed bereikbaar vanaf de Aartsbisschop Romerostraat.

De wandelexcursie voert langs de groene plekken van de wijk en is vooral geschikt voor wie de zang van vogels (beter) wil leren ken­nen én voor wie wil weten wat er zoal aan vogels in een groene stadswijk leven. Meer dan je denkt! Voor jong en oud, ook voor beginnende vogelaars.

Foto zwartkop - Jelle de Jong

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelbescherming Nederland

Onderwerp

Zangvogels

Doelgroep

Alle leeftijden

Startpunt

Pal Maleterstraat 62 Utrecht
We verzamelen bij de hoofdingang van 'Ons Buiten', goed te bereiken via de Aartsbisschop Romerostraat

Duur

1.5 uur

Bijzonderheden

Een verrekijker mee is handig, niet noodzakelijk. De te lopen afstand is circa 6 km. Duur: anderhalf uur. We lopen langs de groene randen en door de mooie ‘oases’ van Voordorp.

Toegankelijk met rolstoel

Onbekend

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Titel
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten