Navigatie overslaan
Alle activiteiten

Vogelweek in Sint Michielsgestel

Uiteraard is het in Gestel ook Vogelweek. We gaan kijken en luisteren op landgoed Zegenwerp wat er allemaal te beleven valt. En behalve vogeltjes is er vanzelfsprekend ook veel ander moois. Maar wat de vogels betreft gaan we op zoek naar park- en bosvogels. De meesten zullen wel al een nestje met jongen hebben maar er zijn er ook die pas laat uit Verweggistan terugkomen. Kom ook kijken.

Foto gekraagde roodstaart - Jankees Schwiebbe

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelbescherming Nederland

Onderwerp

Voorjaar in de vogelwereld

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Zegenwerp 1C Sint-Michielsgestel
We verzamelen op de parkeerplaats van HC De Dommel en JBC 't Dupke op Zegenwerp 1. Te bereiken door vanaf het Petrus Dondersplein de brug over de Dommel te nemen. Dan de eerste weg links (Zegenwerp) en bij het eerstvolgende brugje weer links de parkeerplaats op.

Duur

3.5 uur

Bijzonderheden

Een wandeling voor de (aanstormende) natuurvorser met brede interesse. Een redelijke conditie om ruim 3 uur in de benen te zijn is wenselijk. Zorg voor goede wandelschoenen alsmede bij het weer passende kleding en een verrekijker zou mooi zijn. Denk ook aan Uw inwendige mens. Er is geen toilet, bosjes zijn er wel.

Toegankelijk met rolstoel

Nee

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Titel
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten