Navigatie overslaan
Alle activiteiten

Zangvogels en spechten op de Utrechtse Heuvelrug

Landgoed Heidestein is één van de mooi(st)e natuurgebieden die de Utrechtse Heuvelrug kent. Tijdens de wandeling lopen we door naaldbossen, gemengd bos en over de heidevelden.

We gaan onder andere op zoek naar de zwarte specht, kleine bonte specht, kuifmees, appelvink en boomleeuwerik. 

 

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelbescherming Nederland

Onderwerp

Vogels van bos en heide

Doelgroep

Alle leeftijden

Startpunt

Driebergen-Rijsenburg
We starten aan het einde van deze doodlopende straat, de Sportlaan in Driebergen, waar genoeg parkeergelegenheid is. Voordeel is dat we vanaf deze locatie direct het bos in kunnen wandelen en gelijk middenin het gebied zijn. Let op! In Zeist is ook een Sportlaan, dus let daarop met het instellen van de navigatie.

Duur

4 uur

Bijzonderheden

In dit gebied zijn honden niet toegestaan. Toegankelijk met rolstoel: Nee, het gebied is niet toegankelijk met een rolstoel door de vele zandpaden en de hekken die we over moeten in verband met vee wat op de heide loopt, Trek stevige wandelschoenen en warme kleding (afhankelijk van het weer) aan. Een verrekijker is aan te raden en vergroot het kijkplezier.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Titel
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving