Navigatie overslaan
Alle activiteiten

Winterwandeling Tiengemeten

Tiengemeten is een waar vogelparadijs. Tijdens de wandeling langs het moerasgebied (Weelde) zullen we veel watervogels zien, waaronder eendensoorten, zilverreigers, maar misschien ook de zeearend of de slechtvalk.
Iedereen die van vogels houdt en zin heeft in een winterse wandeling kan meewandelen. Na aankomst op het eiland vertrekken we voor de wandeling. Halverwege de tocht zullen we in de open lucht ons zelf meegebrachte lunchpakket nuttigen.
Tijdens de wandeling zullen de gidsen u ook vertellen over de bijzondere ontstaansgeschiedenis van het eiland Tiengemeten. De tocht zal ongeveer 4 uur duren.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelbescherming Nederland

Onderwerp

Vogels van Tiengemeten

Doelgroep

Alle leeftijden

Startpunt

Nieuwendijk Zuid-Beijerland
Het startpunt is bij de pont; navigatiegegevens 3284KR

Duur

4 uur

Bijzonderheden

De pont vertrekt exact om 10.00 uur; we nemen de pont van 14.10 uur terug. De pontprijs is thans voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar € 6,00; kinderen 2 t/m 12 jaar € 4,00. Leden van Natuurmonumenten krijgen op vertoon van hun ledenpas € 2,00 reductie op het pontkaartje. De pontprijs is niet inbegrepen. Pontkaartjes dienen online gekocht te worden. Goede schoenen (eventueel laarzen na langdurige regenval). Vergeet niet een lunchpakket mee te nemen Een verrekijker verhoogt het kijkplezier. De gidsen nemen een telescoop mee, waardoor door iedereen gekeken mag worden. Denk aan warme, waterdichte kleding. Honden zijn niet toegestaan.

Toegankelijk met rolstoel

Nee
We gaan ook over onverharde, hobbelige wegen

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Titel
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving