Navigatie overslaan
Alle activiteiten

Euro Birdwatch 2022: Steenfabriek Heesselt

Zoals ieder najaar wordt ook komende eerste zaterdag van oktober weer de Euro Birdwatch georganiseerd. Dit is in feite een megatrekvogeltelling, waarbij verspreid over heel Europa – door tienduizenden vogelaars in zo’n 40 landen - trekvogels worden geturfd.

Doel van dit evenement is om aandacht te schenken aan trekvogels en hun leefgebieden. Hierdoor ontstaat meer draagvlak voor beschermingsactiviteiten. In sommige van de deelnemende landen is dat helaas nog hard nodig.

Daarnaast is het ook gewoon een leuke gebeurtenis, waarbij alleen in Nederland soms wel meer dan een miljoen trekvogels worden geteld. Dit gebeurt op meerdere zogenaamde telposten waar vrijwilligers staan te tellen. Op deze telpost bent u dan van harte welkom om de vogeltrek mee te beleven.

Aanmelden

Details

Activiteit

Overig

Organisatie

Vogelwerkgroep IVN West-Betuwe

Onderwerp

Vogeltrek

Doelgroep

Alle leeftijden

Startpunt

Steenfabriek Heesselt
Parkeren kan op de parkeerplaats: Steenfabriek 3 in Heesselt Vanaf de parkeerplaats is het via het toegangshek een paar minuten lopen in oostelijke richting.

Duur

1.5 uur

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Titel
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving