Navigatie overslaan
Alle activiteiten

Introductie vogels rond de Diemerzeedijk

Zangvogels, roofvogels, steltlopers... Langs de Diemerzeedijk kan je ze allemaal tegenkomen. We gaan ongeveer tweeëneenhalf uur op pad. Bij deze introductie krijg je veel basisinformatie over vogels. We letten ook op geluiden! De excursie is voor iedereen toegankelijk. 

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelwerkgroep Amsterdam

Onderwerp

introductie vogels

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Pampusweg Muiden
Parkeren kan gratis bij de Maxis. Met het OV kan je reizen naar de bushalte Maxisweg, Muiden. Het is dan 7 minuten lopen naar het startpunt van de excursie. Vanaf Amsterdam Centraal Station is de reistijd per OV 28 minuten. Per fiets is de route vanuit de binnenstad van Amsterdam via de Nesciobrug door het Diemerpark een aanrader!

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Deze excursie is bedoeld voor beginners en wordt mede georganiseerd door de Vogelwerkgroep Amsterdam. Gezinnen met kleine kinderen zijn welkom. Er zijn enkele kijkers beschikbaar in bruikleen. Bij lichte regen gaat de excursie door, zorg voor regenkleding. Bij slecht weer gaat de excursie niet door.

Toegankelijk met rolstoel

Ja
Verharde wandel/fietspaden. Houd rekening met twee hellingen om de dijk op te komen.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten