Alle activiteiten

Door Arie Boers

Nieuw Wulven; bosrietzangers en ander gezang

Nieuw Wulven is een betrekkelijk jong bosgebied ten noorden van Houten. Er leven verrassend veel vogels; we zullen er gedurende de hele wandeling volop van kunnen genieten! De bosrietzanger voelt zich al jaren thuis in de half-open delen van dit gebied. En hopelijk kunnen we de blauwborst waarnemen. En anders zijn er altijd nog de vele bekendere zangertjes; het is een hele kunst om ze uit elkaar te houden, maar we gaan een poging wagen....! Lengte van de wandeling: ong. 4 km.  

 

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelbescherming

Onderwerp

Zang herkennen

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Fectiopad Bunnik
Marsdijk, Bunnik. Ter hoogte van het Castellum Fectio is een fietspad, dat door Nieuw Wulven naar Houten loopt; voor ons verzamelpunt gaat u een paar honderd meter dit fietspad op tot aan een moerasveldje; hier bevinden zich bankjes en steunpalen voor de fiets.

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Stevige schoenen aanbevolen; het kan hier en daar wat modderig zijn. neem zo mogelijk een verrekijker mee. Er is geen horecagelegenheid.

Toegankelijk met rolstoel

Nee

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving