Navigatie overslaan
Alle activiteiten

Heidestein: vogels van bos en heide

Aan de zuidoost-kant van Zeist, op het grondgebied van Driebergen, ligt het weidse zand- en heidegebied Heidestein, geheel omzoomd door bos. Zowel bos als heide zijn rijk aan vogels. Laat de raaf zich horen en zien? En ook de jodelende boomleeuwerik? Toont de zwarte specht zijn markante vlucht tussen de bomen door? We struinen gedurende 2.5 uur door bos en hei; de lengte van de wandeling is 3 à 4 km. 

 Voor on-ervaren liefhebbers!

 

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelbescherming Nederland

Onderwerp

Zang

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Heidestein Utrechtse Heuvelrug
Arnhemse Bovenweg, Driebergen ( een paar 100 meter noordelijk van de spoorbaan). We verzamelen aan het begin van het toegangspad dat wordt gemarkeerd door 3 borden: wit (beschermd natuurgebied Heidestein), groen (welkom bij het Utrechts Landschap) en blauw (Heidestein nrs 1-2-3-10).

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Het open terrein is hobbelig en hier en daar zanderig: stevige schoenen aanbevolen. Kom zo mogelijk met verrekijker. Er is geen horeca.

Toegankelijk met rolstoel

Nee

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Titel
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving